Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. července 2021 9:21
Čas čtení 0:32
Daniel Mikolášik

Na hranicích s Chorvatskem čekají rekreanti i 5 hodin. Tvoří se obrovské kolony při vstupu z Maďarska i ze Slovinska.

Na hranicích s Chorvatskem čekají rekreanti i 5 hodin. Tvoří se obrovské kolony při vstupu z Maďarska i ze Slovinska.
Zdroj: Unsplash/Kathy/volně k užití (ilustrační obrázek)
NEWS CESTOVÁNÍ BĚHEM KORONAVIRU
Uložit Uložené

Kontroly jsou extrémně pomalé a turistů je hodně.

Rekreanti mířící do Chorvatska musí počítat s pořádným zdržením. Cestující totiž vytvořili na všech velkých přechodech dlouhé kolony. Čechy a Slováky často využívaný maďarsko-chorvatský hraniční přechod Letenye - Goričan je ucpaný také.

Kontroly jsou pomalé a celníci prý jen dva, informuje slovenský Denník N na základě vyjádření cestujících přímo z místa na chorvatských hranicích.

Doporučeno
Cestovatelský semafor aneb jaké platí podmínky a při návratu z kterých zemí musíš do karantény Cestovatelský semafor aneb jaké platí podmínky a při návratu z kterých zemí musíš do karantény 6. července 2021 11:46

Na aktuálních dopravních mapách od Googlu a Wazu se pomalý provoz zobrazuje v nejhorším stupni. Rekreanti údajně čekají na vybavení okolo pěti hodin.

Obdobná situace je na téměř všech velkých hraničních přechodech směrem do Chorvatska. Nejhorší situace je ve směru ze Slovinska, kde se na několika přechodech tvoří i 10 kilometrů dlouhé kolony.

Domů
Sdílet
Diskuse