Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. srpna 2021 16:14
Čas čtení 1:10
Tímea Krauszová

Manželku s rakovinou mi poslali domů, aby bylo pro vás v nemocnici místo. Rozzlobený muž ve videu vynadal neočkovaným lidem

Manželku s rakovinou mi poslali domů, aby bylo pro vás v nemocnici místo. Rozzlobený muž ve videu vynadal neočkovaným lidem
Zdroj: Getty Images/Gabriel Kuchta
NEWS OČKOVÁNÍ PROTI KORONAVIRU
Uložit Uložené

Říká, že manželka má rakovinu prsu a je ve čtvrtém stádiu.

Manžel onkologické pacientky poslal neočkovaným lidí ostrý vzkaz. Kvůli těžkému průběhu covidu totiž podle něj zabírají v nemocnici místa, která by jinak mohla patřit chronicky nemocným pacientům, jako je i jeho žena. Podle Daily Dot některé lidi, kteří video viděli, dokonce přesvědčil, aby se nechali očkovat.

Nahněvaný manžel

Pro redakci Daily Dot Jason Arena potvrdil, že byl velmi rozzlobený. Jeho manželku propustili z nemocnice dříve, než ukončila léčbu, protože to vypadalo tak, že budou potřebovat volné kapacity pro pacienty s covidem. Žena má rakovinu prsu a je ve čtvrtém stádiu.

Doporučeno
KVÍZ: Víš kdo je koroniál nebo kovidián? Otestuj se ve výrazech, které před pandemií (skoro) nikdo neznal KVÍZ: Víš kdo je koroniál nebo kovidián? Otestuj se ve výrazech, které před pandemií (skoro) nikdo neznal 11. srpna 2021 17:23

„Pokud opravdu věříte, že covid není skutečný, a skutečně si myslíte, že nejde o nic závažného, a věříte tomu, že nepotřebujete vakcínu, to je vaše právo. O tom se hádat nebudu,“ říká Arena ve videu.

„Ale o čem se chci hádat, je, proč běžíte do nemocnice, když se nakazíte. Pokud nevěříte zdravotnictví, že vás ochrání před nákazou, proč věříte, že vás z onemocnění vyléčí?“ ptá se frustrovaný manžel.

Domů
Sdílet
Diskuse