Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. září 2021 10:34
Čas čtení 0:45
Daniel Mikolášik

Otec Britney Spears definitivně požádal o zrušení opatrovnictví. 13 let měl pod kontrolou její život a finance

NEWS BRITNEY SPEARS
Uložit Uložené

Zpěvačka svého otce obvinila, že kontroluje všechno, co říká a dělá, nutí ji brát léky, vystupovat proti její vůli. Dokonce jí prý nedovolí vdát se za přítele a mít s ním dítě.

Otec zpěvačky Britney Spears definitivně požádal o zrušení soudního opatrovnictví, které trvá již 13 let od chvíle, kdy byla hospitalizována v psychiatrické léčebně v roce 2008. James Spears podal v úterý u soudu v Los Angeles žádost o ukončení funkce, v rámci níž měl pod kontrolou zpěvaččin život a finance, informuje NPR.

Soudkyně Brenda Penny, která má případ na starosti, bude muset žádost ještě schválit. „Jak pan Spears znovu uvedl, chce jen to, co je pro jeho dceru nejlepší. Pokud chce slečna Spears ukončit funkci opatrovníka a věří, že zvládne svůj vlastní život, pan Spears věří, že by tuto šanci měla dostat,“ píše se v dokumentu.

Britney Spears
Zdroj: Getty Images/Axelle/Bauer-Griffin
Domů
Sdílet
Diskuse