Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. září 2021 18:28
Čas čtení 0:40
Richard Bonde

VIDEO: „Osprchuj se!“ Na Ashtona Kutchera během komentování fotbalu lidé křičeli kvůli jeho hygienickým návykům

VIDEO: „Osprchuj se!“ Na Ashtona Kutchera během komentování fotbalu lidé křičeli kvůli jeho hygienickým návykům
Zdroj: Kevin Winter/Getty Images
OSOBNOSTI SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA)
Uložit Uložené

Navázali tak na jeho výpověď o hygienických návycích.

Americký herecký pár Mila Kunis a Ashton Kutcher spustili v srpnu celosvětovou debatu. Byla především o tom, jak často bychom se měli sprchovat.

Jejich veřejné vyjádření o tom, jak často se sprchují, se dostalo do celého světa. „Nemyje se mýdlem každý den. Umyjí si podpaží, prsa, tělesné otvory a chodidla,“ prozradila Mila Kunis. Její přítel ji doplnil: „Pokud vidíme, že děti jsou špinavé, omyjeme je. Jinak to nemá smysl.“

Třiačtyřicetiletý Ashton se v sobotu objevil v programu ESPN's Live College Gameday, kde se měl vyjádřit k zápasu mezi týmy státu Iowa. Fanoušci na tribunách však spustili jednotný pokřik: „Take a shower!“ (V překladu „osprchuj se!“)

Hygienické návyky slavných párů se najednou staly celosvětovým tématem. Herci po celém světě začali dostávat otázky, jak často se myjí. Například Dwayne Johnson se myje „doslova pořád“, podobně je na tom například i Jason Momoa. O něco méně vážně hygienu berou další celebrity včetně Jaka Gyllenhaala.

Domů
Sdílet
Diskuse