Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. října 2021 11:44
Čas čtení 0:38
Dominik Vetrák

Paranormal Activity 7 bude velkým restartem série, který má přinést kvalitu propracovaných hororů. Sleduj děsivý trailer

Paranormal Activity 7 bude velkým restartem série, který má přinést kvalitu propracovaných hororů. Sleduj děsivý trailer
Zdroj: Paramount Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Premiéra je naplánována na konec října. V kinech ale film nenajdeš.

Kdybychom nevěděli, že jde o Paranormal Activity 7, po zhlédnutí traileru si pomyslíme, že jde o nový horor od nezávislého studia A24 (The Witch, Midsommar). Nevypadá to sice až tak umělecky a rozhodně to bude mít rychlejší tempo, ale Paranormal Activity 7 vypadá jako opravdový restart série.

S podtitulem Next of Kin se přesuneme do odlehlé části USA, kde v osamoceném domě žije komunita Amišů, jejíž členové odmítají výdobytky moderních technologií.

Hlavní postava Margot (Emily Bader) se s touto komunitou chce spojit, protože odtud pochází její matka. Na cestě ji doprovází její přítel a kamera, takže i sedmička bude natočena ve stylu amatérské kamery. Margot brzy zjišťuje, že tato komunita není úplně v pořádku a děje se tam něco nadpřirozeného a strašidelného. Více ti už prozradí trailer.

Domů
Sdílet
Diskuse