Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. října 2021 8:25
Čas čtení 1:24
Viktor Kniš

Špatné pracovní podmínky a nedodržování standardů bezpečnosti. Natáčení filmu s Baldwinem před střelbou provázely problémy

Špatné pracovní podmínky a nedodržování standardů bezpečnosti. Natáčení filmu s Baldwinem před střelbou provázely problémy
Zdroj: Getty Images/Jim Spellman
NEWS ALEC BALDWIN
Uložit Uložené

Natáčení filmu Rust s Alecem Baldwinem provázely bezpečnostní problémy, kvůli kterým dalo vícero zaměstnanců výpověď.

Někteří členové produkčního štábu filmu Rust dali výpověď pár hodin předtím, než herec Alec Baldwin během natáčení smrtelně postřelil kameramankou. Důvodem byly špatné pracovní podmínky a nedodržování bezpečnostních standardů, informuje deník Los Angeles Times. Portál se odvolává na tři nezávislé zdroje. Výpověď dali kameramani a jejich asistenti, kterým se nelíbilo, jak tvorba westernu probíhá. 

Podle portálu nebyly výstřely ze zbraně Aleca Baldwina jediné, které přímo „na place“ v rámci natáčení zazněly. Tragické události z pátku údajně předcházely nejméně dvě neúmyslné výstřely ze zbraní používaných jako rekvizity. V obou případech střílel ze zbraně Baldwinův dvojník v nebezpečných scénách, kterému řekli, že rekvizita není nabitá.

Domů
Sdílet
Diskuse