Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. listopadu 2021 16:42
Čas čtení 0:49
Jakub Paulík

Jake Paul se s Tommym Furym popere před Vánocemi. Pokud profesionální boxer prohraje, změní si příjmení

Jake Paul se s Tommym Furym popere před Vánocemi. Pokud profesionální boxer prohraje, změní si příjmení
Zdroj: Getty Images/Al Bello
SPORT JAKE PAUL
Uložit Uložené

Tommy Fury považuje Jakea Paula za muže bez sportovního talentu.

Youtuber Jake Paul bude zápasit proti profesionálnímu boxerovi Tommymu Furymu, který je nevlastním bratrem slavného Tysona Furyho. Showtime oznámil, že si to dvojice v ringu rozdá už 18. prosince, uvádí HypeBeast. Lístky na zápas se začnou prodávat od 10. listopadu.

Doporučeno
Česká MMA bojovnice trénuje v domovském gymu Conora McGregora: Potřebovala jsem změnu, abych se zlepšila, říká Pudilová (Rozhovor) Česká MMA bojovnice trénuje v domovském gymu Conora McGregora: Potřebovala jsem změnu, abych se zlepšila, říká Pudilová (Rozhovor) 1. listopadu 2021 11:30

Mistr světa v těžké váze Tyson Fury souboj Tommyho a Jakea podpořil, ale zdůraznil, že pokud ho youtuber porazí, nevlastního mladšího bratra donutí, aby si změnil své příjmení. Jake Paul svému soupeři vzkázal, že se může s příjmením i boxerským dědictvím rovnou rozloučit.

Domů
Sdílet
Diskuse