Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. listopadu 2021 7:55
Čas čtení 0:48
Radim Šlechta

Toto je 12 nejoblíbenějších filmů Quentina Tarantina

Toto je 12 nejoblíbenějších filmů Quentina Tarantina
Zdroj: Vittorio Zunino Celotto/Staff/Getty Images Europe
NEWS QUENTIN TARANTINO
Uložit Uložené

Filmař se netají svou láskou ke svému řemeslu ani k dílům ostatních tvůrců. Podívej se, co jej inspiruje a na co se režisér legendárních snímků rád dívá.

Quentin Tarantino patří k nejznámějším a nejúspěšnějším režisérům současnosti. Filmy jako Pulp Fiction, Kill Bill, Nespoutaný Django nebo nejnovější Tenkrát v Hollywoodu fanoušci milují a skoro to vypadá, že cokoliv Quentin natočí, se automaticky stane kultovní záležitostí

Filmař se nikdy netajil svou láskou k dílům ostatních režisérů ani tím, že ho stejně jako každého režiséra jeho oblíbené filmy ovlivňují. Žebříček nejoblíbenějších snímků vybraných tímto režisérem zveřejnil v roce 2012 server Sight & Sound. Další seznam vytvoří již příští rok.

Ve watchlistu oblíbeného režiséra se objevují slavné westerny, gangsterky i horory. Pokud se chceš inspirovat vkusem legendárního režiséra, podívej se do tabluky níže. A do komentářů nám nezapomeň dát vědět, zda jsi už nějaký viděl, případně jaký se ti nejvíce líbil.

Domů
Sdílet
Diskuse