Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. prosince 2021 11:32
Čas čtení 1:00
Ondřej Jarůšek

Miloš Zeman trpí nechutenstvím, kvůli kterému má sondu. Zopakoval také, že je zastáncem povinného očkování

Miloš Zeman trpí nechutenstvím, kvůli kterému má sondu. Zopakoval také, že je zastáncem povinného očkování
Zdroj: TASR - Pavel Neubauer
NEWS MILOŠ ZEMAN
Uložit Uložené

Prezident Miloš Zeman poskytl rozhovor stanici CNN Prima NEWS.

Prezident Miloš Zeman poskytl pro CNN Prima NEWS první televizní rozhovor po propuštění z nemocnice. V něm se vyjádřil na řadu témat, jedním z nichž bylo i zdraví. Kvůli zdravotním problémům byl totiž Zeman několik týdnů hospitalizován v Ústřední vojenské nemocnici.

Doporučeno
Jiří Ovčáček: Prosím o odpuštění. Bylo to výjimečné selhání, chci se všem omluvit Jiří Ovčáček: Prosím o odpuštění. Bylo to výjimečné selhání, chci se všem omluvit 18. prosince 2021 13:36

Podle prezidenta bylo důvodem hospitalizace nechutenství, které jej trápí už asi dva roky. „Zhubl jsem asi 10 kilo a mám umělou výživu. Mám sondu do žaludku, léčím se a pracuji,“ uvedl prezident.

Zároveň dodal, že lékaři mu zakázali kouřit a pít alkohol. Jejich rady prý poslouchá a řídí se jimi. „Posloucháním doktory. Zakázali mi kouřit, protože to podporuje nechutenství. Zakázali mi alkohol, dokonce i víno, které mám rád. Už měsíc jsem bez alkoholu a bez cigaret a žiju,“ řekl Zeman. 

Domů
Sdílet
Diskuse