Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. prosince 2021 7:41
Čas čtení 0:59
Martin Mičuda

Mansory udělalo z Audi RS7 magnet pohledů o 780 koních s výstředním modrým interiérem

Mansory udělalo z Audi RS7 magnet pohledů o 780 koních s výstředním modrým interiérem
Zdroj: Mansory
TECH AUDI
Uložit Uložené

Změnami prošel exteriér, interiér i motorové prostory.

Tuningová firma z německé obce Brand, která se zabývá úpravou luxusních automobilů, je známá svým extravagantním stylem. Dokazuje to i nejnovější výtvor, se kterým Mansory nezůstává své pověsti nic dlužno. Tentokrát jde o Audi RS7 Sportback aktuální generace s vylepšeními techniky i vizuální stránky, a to jak interiéru, tak exteriéru. 

Dobře známé tvary velkého liftbacku tak dostaly kompletní exteriérový balík doplňků z uhlíkových vláken. Originální a velmi agresivně tvarovaný bodykit modelu RS7 zůstává, Mansory jej ale osazují dodatečnými částmi – karbonovým lemem masky, předním splitterem a aerodynamickými prvky, bočními prahy, kryty zpětných zrcátek, zadním difuzorem a decentním spoilerem na víku zavazadlového prostoru. Úpravce přitom vyzdvihuje vysokou kvalitu použitých karbonových vláken, se kterými má Mansory dlouholetou zkušenost.

Domů
Sdílet
Diskuse