Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. ledna 2022 7:37
Čas čtení 0:31
Viktor Kniš

The Weeknd odhaluje podrobnosti o albu. Hostovat budou Lil Wayne i Jim Carrey

The Weeknd odhaluje podrobnosti o albu. Hostovat budou Lil Wayne i Jim Carrey
Zdroj: Joseph Okpako/Getty Images
NEWS THE WEEKND
Uložit Uložené

The Weeknd vydává další sólové album s názvem Dawn FM.

The Weeknd vydá v pátek nové album s názvem Dawn FM, ve kterém vystupuje jako svá o desítky let starší kopie z jiného vesmíru. R&B zpěvák oznamuje novinky týkající se projektu prostřednictvím Instagramu, a tak se dozvídáme, že se můžeme těšit i na spolupráci s velkými jmény. Budou mezi nimi Tyler, the Creator, Lil Wayne, Quincy Jones, Oneohtrix Point Never, ale překvapivě i herec Jim Carrey.

Doporučeno
Toto je 12 nadějných českých rapových interpretů, kteří byli v roce 2021 nejvíc fresh Toto je 12 nadějných českých rapových interpretů, kteří byli v roce 2021 nejvíc fresh 3. ledna 2022 10:00

Zpěvák pracoval na albu minimálně od května loňského roku, kdy si převzal cenu na Billboard Music Awards.

Nové album přichází i na poměry velmi aktivního The Weeknda po relativně krátké době, protože zatím poslední projekt After Hours spatřil světlo světa v první polovině roku 2020.

Pravděpodobně si jím bude chtít napravit chuť po několikanásobně zrušeném americkém i světovém turné, v jehož rámci měl hudebník zavítat i do Česka.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa The Weeknd (@theweeknd)

Domů
Sdílet
Diskuse