Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
7. ledna 2022 19:05
Čas čtení 1:06
Viktor Kniš

Internet se směje Djokovićovi. Toto jsou nejlepší memes na účet tenisové hvězdy

Internet se směje Djokovićovi. Toto jsou nejlepší memes na účet tenisové hvězdy
Zdroj: TASR/AP
NEWS NOVAK DJOKOVIĆ
Uložit Uložené

Světová tenisová jednička si sice chce zahrát na prestižní akci, odmítá ale akceptovat pravidla. Kreativní uživatelé internetu to Novakovi snadno „spočítali“.

Na Twitteru momentálně trenduje hashtag #NovaxDjokovid, za kterým najdou uživatelé spoustu legrace v souvislosti s osudem tenisové hvězdy odmítající očkování. Novak Djoković dlouho odmítal odpovědět na otázku, zda se dal očkovat, informaci považoval se příliš důvěrnou.

Dnes už celý svět ví, že i když mu turnaj Australian Open udělil výjimku a umožnil mu start jako světové jedničce, kvůli neochotě nechat se očkovat, ho chce vyhostit přímo australská vláda.

Zrušili mu vízum a nařídili opuštění země, a tak se momentálně nachází v detenčním hotelu a čeká na rozhodnutí soudu. Ať už dopadne jakkoli, antivaxer Djoković bude v očích společensky zodpovědných fanoušků sportu spíše meme obrázkem. Někteří o něm žertují jako o hlavní hvězdě legendárního filmu Terminál, jiní přejmenovali Australian Open na Australian Closed. 

Z Djokoviće si už utahuje také oficiální profil letecké společnosti Ryanair.

Domů
Sdílet
Diskuse