Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. ledna 2022 22:07
Čas čtení 0:45
Viktor Kniš

Starý The Weeknd potkává sám sebe v nočním klubu. Sleduj šílený videoklip, ve kterém zpěvák zaútočí na své vlastní já

Starý The Weeknd potkává sám sebe v nočním klubu. Sleduj šílený videoklip, ve kterém zpěvák zaútočí na své vlastní já
Zdroj: Joseph Okpako/Getty Images
HUDBA THE WEEKND
Uložit Uložené

Není mnoho zahraničních interpretů, kteří by si s vizuální stránkou své tvorby dali tolik námahy.

The Weeknd už tradičně dal zabrat svým fanouškům a představil jim prozatím sérii dvou videoklipů, které jsou plné odkazů na jeho vlastní tvorbu i život. V nejnovějším minifilmu ke skladbě Gasoline potkává sama sebe v klubu plném žen, sám je však již zestárlý a naznačuje, že tato životní etapa je za ním. Když se na diskotéce objeví, účastníci včetně mladší verze The Weeknda na něj zaútočí.

Doporučeno
10 zahraničních raperů, kteří budou v roce 2022 nejvíc hot 10 zahraničních raperů, kteří budou v roce 2022 nejvíc hot 11. ledna 2022 7:00

Nejnovější album populárního R&B zpěváka přichází jen necelé dva roky od vydání úspěšného počinu After Hours, jelikož však Abel nedostal možnost připravit k němu plánované turné, napravil si chuť dalším projektem.

The Weeknd neplánuje projekt vydávat na fyzických nosičích. Ještě před vydáním prohlásil, že pro něj nejsou důležité a stejně mu nezáleží ani na tom, jestli se bude umisťovat v žebříčcích Billboardu. Zatím se mu daří na streamech, kde přeskočil mnoho konkurentů z popového žánru včetně zpěvačky Adele.

Na albu spolupracovala i mnohá známá jména, jsou mezi nimi Tyler, Creator, Lil Wayne, Quincy Jones či producent Oneohtrix Point Never. V nejbližších dnech a týdnech můžeme očekávat i další klipy, které by podobně jako u starších projektů měly dávat jako celek skoro jednotný film.

Domů
Sdílet
Diskuse