Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. března 2022 10:14
Čas čtení 0:47
Viktor Kniš

Hailey Bieber skončila v nemocnici, měla příznaky podobné mrtvici. Malá krevní sraženina v mozku způsobila nedostatek kyslíku

Hailey Bieber skončila v nemocnici, měla příznaky podobné mrtvici. Malá krevní sraženina v mozku způsobila nedostatek kyslíku
Zdroj: Kevin Mazur/Getty Images
NEWS JUSTIN BIEBER
Uložit Uložené

Známá modelka snídala s manželem Justinem Bieberem, když najednou pocítila příznaky slabé mrtvice.

Modelku Hailey Bieber museli ve čtvrtek ráno hospitalizovat poté, co během snídaně s manželem Justinem začala pociťovat příznaky podobné mrtvici. Informoval o tom Teen Vogue.

Populární influencerka a tvář mnoha kampaní luxusních značek se s důvěrnou informací svěřila svým fanouškům v sobotu podvečer, kdy zároveň uvedla, že už je v pořádku. „Lékaři zjistili, že jsem měla velmi malou krevní sraženinu v mozku, což způsobilo nedostatek kyslíku,“ říká modelka s tím, že její tělo se s problémem popasovalo samo během několika hodin.

Doporučeno
Jak se objednat k psychologovi a jak probíhá sezení? Nebudeme vás soudit, vysvětluje psycholožka Tereza Hrušková (Rozhovor) Jak se objednat k psychologovi a jak probíhá sezení? Nebudeme vás soudit, vysvětluje psycholožka Tereza Hrušková (Rozhovor) 11. března 2022 11:30

Některá zahraniční média informovala o hospitalizaci známé osobnosti ještě ve čtvrtek, v té době však měla jen informace z neověřených zdrojů. Teprve samotná Hailey potvrdila, že důvodem urychleného převozu do nemocnice byly příznaky, které mívají lidé při mrtvici. Podle jejích slov však byla krevní sraženina velmi malá a nezpůsobila jí žádné trvalé následky.

„Byl to určitě jeden z nejděsivějších momentů v mém životě. Už jsem doma, mám se dobře a jsem tak vděčná všem úžasným lékařům a sestrám, kteří se o mě starali,“ dodala.

Hailey Bieber na Instagramu nedávno slavila narozeniny se svým manželem – populárním zpěvákem Justinem. Zveřejňovala také fotografie z aktuální kampaně pro Miu Miu a sérii infografik, kterými kritizovala přístup některých amerických států k menšinám.

Doporučeno
Ruský raper opustil zemi na protest proti invazi na Ukrajině. „Můj pradědeček by se radši zastřelil, než aby dnes bojoval,“ napsal Ruský raper opustil zemi na protest proti invazi na Ukrajině. „Můj pradědeček by se radši zastřelil, než aby dnes bojoval,“ napsal 12. března 2022 20:00
Domů
Sdílet
Diskuse