Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. dubna 2022 7:28
Čas čtení 0:39
Vojtěch Vanda Ilona Hobzová

Policie našla muže, který odešel z domu na Praze 8. Ve vážném stavu byl převezen do nemocnice (Aktualizováno)

Policie našla muže, který odešel z domu na Praze 8. Ve vážném stavu byl převezen do nemocnice (Aktualizováno)
Zdroj: Policie ČR
NEWS POLICIE ČR PRAHA
Uložit Uložené

Po hádce odešel Petr T. z domu s tím, že si bude chtít ublížit.

Aktualizace 19:45 – Pražští policisté našli muže, u kterého hrozilo, že by si mohl chtít ublížit. Šlo o sedmačtyřicetiletého Petra T., který odešel z domu na Praze 8. Měl tak učinit po hádce, přičemž jeho poslední slova měla znít tak, že „se jde zabít“. Na cestu si vzal velké množství prášků na epilepsii. V minulosti se už o sebevraždu pokusil. V úterý ho policisté našli a ve vážném stavu převezli do nemocnice

Doporučeno
Policie pátrá po 51leté Martě Havlíkové z Jablonce nad Nisou. Může být v ohrožení zdraví i života Policie pátrá po 51leté Martě Havlíkové z Jablonce nad Nisou. Může být v ohrožení zdraví i života 25. dubna 2022 19:14

„Muž byl včera večer nalezen a převezen ve vážném stavu do nemocnice. Děkujeme všem, za pomoc při pátrání,“ napsala ve středu Policie na Twitter.

Muž, po kterém policie pátrala, neodešel z domu v dobrém rozpoložení. Opustil jej po hádce, během níž měl uvést, že „se jde zabít“. Sedmačtyřicetiletý Petr T. si poté na cestu vzal velké množství prášků, se kterými se léčí epilepsie a odešel neznámo kam. 

Domů
Sdílet
Diskuse