Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. dubna 2022 20:10
Čas čtení 0:54
Martin Adam Pavlík

„Vím, že Karlose porazím i podruhé,“ říká Attila Végh. Přiznal, že s Oktagonem MMA obnovil jednání o odvetě zápasu století

„Vím, že Karlose porazím i podruhé,“ říká Attila Végh. Přiznal, že s Oktagonem MMA obnovil jednání o odvetě zápasu století
Zdroj: Oktagon MMA
SPORT ATTILA VÉGH BOJOVÉ SPORTY KARLOS VÉMOLA MMA OKTAGON MMA
Uložit Uložené

Slovenský MMA zápasník zároveň prozradil, že na místě českého Terminátora by momentálně nebral zápas za zápasem v tak krátkých intervalech.

Attila Végh obnovil s domácí organizací Oktagon MMA jednání o odvetě „zápasu století“, prozradil slovenský zápasník pro Šport.sk. V prvním zápase, který se uskutečnil 9. listopadu 2019, tvrdě knokautoval českého Terminátora Karlose Vémolu.

Doporučeno
Karlos Vémola o Marpovi: Je zničenej tímto životem. Pro mě je tvrdá příprava každodenní chleba Karlos Vémola o Marpovi: Je zničenej tímto životem. Pro mě je tvrdá příprava každodenní chleba 13. dubna 2022 11:30

Jelikož český bijec měl předtím jedenáct výher v řadě a prohrál naposledy v roce 2014, odvetu s Véghem si neodbytně žádá už léta a slovenského rivala, který je, mimochodem, bývalým šampionem prestižní bojové organizace Bellator MMA, stále škádlí.

Podle Végha se už rýsovala dohoda o odvetě, vše se však stoplo poté, co si Vémola zranil znovu ruku a musel jít na operaci. Momentálně ho čeká velký návrat v boxerském zápase s Marpem, který bude 21. května vrcholem turnaje Oktagon Underground.

Attila Végh.
Attila Végh. Zdroj: Oktagon MMA

Následně by měl Karlos Vémola zápasit už v MMA na turnaji Oktagon 33 ve Frankfurtu. Végh se však pro Sport.sk vyjádřil, že na Vémolově místě by nebral zápas za zápasem v tak krátkých intervalech. „Každý by si měl uvědomovat svůj věk a on má už 36 let, ne 22,“ řekl slovenský MMA zápasník. 

Végh prozradil, že odveta s Vémolou je pro něj čistě byznys, neboť si už nemusí nic dokazovat. „Mám možnost si říct, kolik chci, protože všichni chtějí vidět odvetu. Když se mi to už finančně vyplatí, dám do toho všechno a pojmu to jako uzavření jedné kapitoly života. Připravím se jako ještě nikdy, a vím, že Karlose porazím i podruhé,“ uzavřel sebevědomě Végh.

Domů
Sdílet
Diskuse