Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. dubna 2022 11:30
Čas čtení 4:25
Ondřej Jarůšek

Karlos Vémola o Marpovi: Je zničenej tímto životem. Pro mě je tvrdá příprava každodenní chleba

Karlos Vémola o Marpovi: Je zničenej tímto životem. Pro mě je tvrdá příprava každodenní chleba
Zdroj: OKTAGON MMA
SPORT BOJOVÉ SPORTY BOX KARLOS VÉMOLA MARPO MMA OKTAGON MMA
Uložit Uložené

S Karlosem Vémolou jsme si krátce popovídali o boji s Marpem, ale i o návratu k MMA. Český bijec má v plánu získat opasky ve dvou divizích.

Jedna z nejočekávanějších sportovních událostí poslední doby se pomalu blíží. Na boxerském turnaji Oktagon Underground v pražské O2 areně se 21. května 2022 v hlavním zápase večera střetne bijec Karlos „Terminátor“ Vémola s rapperem Otakarem „Marpem“ Petřinou. A i když do jejich měření sil zbývá ještě několik týdnů, už teď mezi oběma borci dosahuje trash talk bodu varu.

Doporučeno
NFT, boj proti šikaně a slovní přestřelky mezi zápasníky. OKTAGON MMA přinesl tiskovou konferenci plnou novinek a emocí NFT, boj proti šikaně a slovní přestřelky mezi zápasníky. OKTAGON MMA přinesl tiskovou konferenci plnou novinek a emocí 8. dubna 2022 19:05

O tom jsme se ostatně mohli přesvědčit i na nedávné tiskové konferenci Oktagon Time, která proběhla v 8. dubna v Ostravě a na které se oba bojovníci setkali tváří v tvář. A jak se dalo očekávat, o slovní přestřelky nebyla nouze. „Jdu tam vyhrát, já ho tam jdu zničit,“ prohlásil Vémola, který se do boje vrací po delší pauze kvůli zranění ruky.

Stoprocentně zdravej už nebudu nikdy. Limitací mám hodně, ale rozhodně mě to nezastavuje a ani nezpomaluje v tréninku a výkonu, který podám – Karlos Vémola

MARPO VÉMOLA
Zdroj: OKTAGON MMA
V tomto článku si přečteš:
  • V čem si Marpo myslí, že má oproti Vémolovi výhodu
  • Co se podle Karlose Vémoly dostalo Marpovi do hlavy
  • Jak vypadají plány Karlose Vémoly ohledně návratu k MMA
  • Co říká o současném šampionovi Patriku Kinclovi
  • Jak Vémolovi zápas v boxu pomůže v budoucí MMA kariéře


Se stejným sebevědomým však to ringu nastoupí i Marpo, který, stejně jako Vémola, predikuje, že svého soupeře knockoutuje. Kromě toho ale taky říká, že oproti MMA hvězdě má jednu velkou výhodu. „Já nemám co ztratit. (…) Jestli ale Karlos prohraje, bude to pro něj strašná ostuda, protože ho porazil pos**nej zpěvák,“ prohlásil Marpo.

Doporučeno
Drastické hubnutí v MMA: Někteří bojovníci už zemřeli, řešení ale není jednoduché Drastické hubnutí v MMA: Někteří bojovníci už zemřeli, řešení ale není jednoduché 3. dubna 2021 18:30

Během tiskové konference Karlos Vémola mimo jiné zmínil, že vidí, jak se rapperovi už dokázal „dostat do hlavy“. To je ostatně problém, kterému čelili i jiní soupeři, kteří nakonec neunesli tlak, který se se zápasem proti Karlosi Vémolovi pojí. „Strašně se mi líbí, že Marpo na celé tiskovce řekl dvě slova, ale já už teďka vnímám, jak jsem se mu dostal do hlavy, to každodenní trénování ho musí ničit…“ řekl v průběhu tiskovky Vémola.

To si ale rapper nenechal líbit. „Kámo, prosím tě, tyhle kecy jsi zkoušel na Ďatelinku, na všechny ostatní, já ti na to m**dám. Já prostě trénuju a dostaneš přes p**u,“ kontroval pohotově Marpo.

Názory na to, kdo z hvězdné dvojice nakonec odejde jako vítěz, se různí, jisté však je, že pokud se tyto vypjaté emoce obou protagonistů přenesou i do ringu, čeká nás pořádně divoký zápas.

Jdu do něčeho, co jsem nikdy nedělal. Ale hlavně mě to posunuje i v MMA. Stane se ze mě komplexnější zápasník, což mi pomůže v mé budoucí kariéře.

MARPO VÉMOLA
Zdroj: OKTAGON MMA


Turnaj Oktagon Underground však nabídne ještě celou řadu dalších zajímavých klání. Jedním z vrcholů večera bude zápas mnohonásobného šampiona kickboxu a K1 Vaška Siváka s dánským MMA šampionem Jonasem Mågårdem. Ti dokonce slibují, že právě jejich souboj bude tím nejlepším zápasem večera.

Na akci dále uvidíme boxovat Gábora Borárose, Vaška „Babu Jagu“ Mikuláška s Michalem Kotalíkem, Miloše Petráška se Samuelem „Pirátem“ Krištofičem a spoustu dalších známých bojovníků.

Doporučeno
Elektrizující atmosféra a tvrdá bitva o pás šampiona. Toto byl velkolepý MMA turnaj OKTAGON 32 Elektrizující atmosféra a tvrdá bitva o pás šampiona. Toto byl velkolepý MMA turnaj OKTAGON 32 10. dubna 2022 3:58

O vysoce očekávaném květnovém zápasu jsme si na turnaji OKTAGON 32 v Ostravě krátce popovídali se samotným Karlosem Vémolou, který poodhalil náročnost své přípravy a vysvětlil, proč podle něj Marpo při trénincích trpí a jak se to na něm podepisuje. Kromě toho ale také český Terminátor promluvil o svém návratu k MMA a plánech stát se dvojnásobným šampionem.

Bude to největší výplata zápasníků na československé scéně všech dob.


Nemůžu začít asi jinak než vaší rukou, kterou jste měl dlouhodobě zraněnou. Můžete už trénovat bez limitací?Stoprocentně zdravej už nebudu nikdy. Limitací mám hodně, ale rozhodně mě to nezastavuje a ani nezpomaluje v tréninku a výkonu, který podám.

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 113265 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS

Co se dozvíš po odemknutí?

  • Co přesně se podle Karlose Vémoly dostalo Marpovi do hlavy
  • Jak vypadají plány Karlose Vémoly ohledně návratu k MMA
  • Co říká o současném šampionovi Patriku Kinclovi
Domů
Sdílet
Diskuse