Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Viktor Kniš
15. září 2022 14:31
Čas čtení 0:42

Rapper Karlo byl odsouzen, za převážení marihuany a kokainu přes hranice dostal 7 let

Kategorie:
News
Uložit Uložené

Rozhodnutí soudu zatím není pravomocné, prokurátor se odvolal a bude žádat vyšší trest.

Rapper Karlo dostal za převážení marihuany a kokainu přes hranice z Česka na Slovensko trest odnětí svobody na sedm let. Rozhodl o tom okresní soud. Prokurátor žádal trest ještě o rok a půl vyšší, odvolal se tak na krajský soud, informují noviny.sk.

„Vzhledem zejména k rozsahu trestné činnosti a k ​​tomu, že se jedná o takzvané dealerství, i vzhledem k samotnému rozsahu zajištěných drog jsem považoval uložený trest za nepřiměřený a bylo podáno ze strany prokuratury odvolání,“ řekl prokurátor televizi JOJ.

Juraji Čabovi alias Karlovi našli v cestovním kufru 1,5 kilogramu marihuany a papírovou krabici, která obsahovala dvě kapsy kokainu o hmotnosti více než 150 gramů. Původně rapperovi za převážení velkého množství drog hrozilo 10 až 15 let. Karlo se před soudem ke spáchání skutku přiznal a litoval ho. Za svou motivaci označil výhradně peníze a soud požádal o nejnižší možný trest. 

Rapper z vydavatelství Milion+ má stále velkou podporu svých kolegů z hudební scény i od fanoušků. Label nedávno vydal projekt s podnázvem #freekarlo a také na koncertech pravidelně společně s návštěvníky skandují toto heslo, kterým interpreta podporují.

Karlo
Zdroj: Karlo, Polícia SR
Domů
Sdílet
Diskuse