Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Adéla Ježková
20. září 2022 7:20
Čas čtení 0:45

Policie pátrá po šestnáctiletém Filipovi. Matka jej naposledy viděla v sobotu

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Policie pátrá po šestnáctiletém Filipovi. Matka jej naposledy viděla v sobotu
Zdroj: Policie ČR

Policisté pátrají po 16letém chlapci z Kladenska.

Pohřešování podle policistů oznámila jeho matka, která Filipa viděla naposledy v sobotu 17. září ve 13 hodin na autobusové zastávce v Tuřanech na Kladensku. Za nevrácením se domů by mohla být předchozí hádka s rodiči. 

Šestnáctiletý Filip Korselt je hubené postavy a měří asi 175 centimetrů. Má krátké hnědé vlasy, hnědé oči a výrazným poznávacím znakem je jizva mezi očima. Na levé paži má tetování písmene X a čísla 0 o velikosti asi 5 centimetrů. Podle policistů může chlapec vypadat starší.

pátrání
Zdroj: Policie ČR

Na sobě by měl mít černé tepláky s dvěma bílými pruhy na bocích, tmavě zelenou mikinu s kapucí a s blíže nespecifikovaným velkým potiskem na hrudníku a černé boty s bílou podrážkou. Pohřešovaný chlapec by u sebe měl mít mobilní telefon, je ale nedostupný.

Kromě léků na ADHD by měl užívat také antidepresiva, ty ale podle policistů neužívá. V minulosti vyhrožoval sebevraždou.

„U chlapce je pravděpodobné, že by se mohl pohybovat na území Prahy mezi svými kamarády,“ uvedla mluvčí středočeských policistů Michaela Richterová s tím, že pokud Filipa uvidíš nebo víš, kde by se mohl nacházet, ozvi se na tísňovou linku 158. Kontaktovat můžeš také jakoukoliv policejní služebnu.  

Domů
Sdílet
Diskuse