Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Radim Šlechta
22. září 2022 19:32
Čas čtení 0:55

Světlana Witowská a Linda Bartošová budou moderovat pořad na Aktuálně

Kategorie:
News
Uložit Uložené

Pořad začne na počátku příštího roku.

Server Aktuálně.cz posiluje svůj videotým. V novém pořadu nastoupí novinářky Linda Bartošová a Světlana Witowská. Obě mají za sebou kariéru v České televizi. Pod vydavatelstvím Economia budou obě dělat rozhovory s exkluzivními osobnostmi. Aktuálně o tom informuje na svých stránkách.

„Těším se na nový kolektiv, na nové výzvy, na to, co nového na české mediální scéně s týmem vytvoříme. Je mi ctí, že se své vytoužené disciplíně –⁠ rozhovorům –⁠ budu moci takto zblízka věnovat po boku těch nejlepších z nejlepších. Formát projektu, úzká spolupráce se Světlanou a značka Aktuálně.cz –⁠ lepší kombinaci pro svou další pracovní destinaci jsem si nemohla přát. Budu se snažit do toho dát vše,“ říká Linda Bartošová.

Moderátorky pořadu Spotlight Linda Bartošová a Světlana Witowská.
Moderátorky pořadu Spotlight Linda Bartošová a Světlana Witowská. Zdroj: Aktuálně/propagační materiál

Stejně tak si novou spolupráci chválí i Světlana Witowská. Chválí si projekt, ostatní novináře i spolumoderátorku Bartošovou. Do redakce nastoupí v únoru příštího roku.

7. února 2024 17:36 Čas čtení 0:24 Řidič na Českokrumlovsku slepě důvěřoval navigaci, skončil na sjezdovce. Škoda jde do milionů korun Řidič na Českokrumlovsku slepě důvěřoval navigaci, skončil na sjezdovce. Škoda jde do milionů korun

„Mám velkou radost, že můžu v týmu Aktuálně.cz přivítat ty nejlepší profesionálky, které mají obrovské zkušenosti s vedením mnohdy ostrých rozhovorů a debat. Jejich novinářský zápal nám pomůže posunout videozpravodajství k novým tématům i divákům,“ uvedl šéfredaktor Aktuálně Jan Nevyhoštěný.

Nový koncept se na Aktuálně objeví počátkem příštího roku. Redakce nového pořadu provede diváky obdobím před prezidentskými volbami. Economia bude od nového roku rozšiřovat vlastní obsah. Ten, který zajišťují externí dodavatelé, bude naopak omezen.

Obě moderátorky působily v České televizi, kde provázely pořady Události a Události, komentáře. Světlana Witowská moderovala mimo to také Interview ČT24 či Prezidentský duel.

Domů
Sdílet
Diskuse