Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je vytvořený v rámci mediální spolupráce se společností Y-Games.
15. října 2022 20:00
Čas čtení 1:33

Nitranský autosalon hostí premiérově Mistrovství SR v e-sportech. Podívej se, jak bude probíhat

Nitranský autosalon hostí premiérově Mistrovství SR v e-sportech. Podívej se, jak bude probíhat
Zdroj: Y Games
ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Nitranský Agrokomplex ti letos přináší premiérové ​​spojení unikátních akcí.

V Nitře začal mistrovský víkend v podobě autosalonu. Letos výjimečně hostí i Mistrovství Slovenské republiky v e-sportech. Čekají na tebe nejlepší hráči slovenské i české scény, free-to-play zóny, známé automobilové značky, veterány i dobré jídlo a spousta atrakcí.

Dr. Max MSR turnaje probíhají i během víkendu. V sobotu i v neděli si můžeš v hale M5 prohlédnout souboj o rekordní finanční prizepool 21 250 eur ve hrách Fortuna CS:GO a Dr. Max FIFA 23. Oba tyto turnaje vrcholí zítra, nedělním finále, které můžeš sledovat i živě díky přímému přenosu z akce. CS:GO turnaj najdeš na tomto webu, FIFA 23 turnaj bude vysílán zde.

Co tě čeká v neděli, 16. října?

Dr. Max CS:GO stage: 13:00 – CS:GO – grandfinále
4ka FIFA a Brawl Stars stage: 10:00 – FIFA 23 – čtvrtfinále, 13:00 – FIFA 23 – semifinále, 14:30 – FIFA 23 – zápas o 3. místo, 15:15 – FIFA 23 – grandfinále

 

Co na tebe ještě čeká?

Mistrovství nabízí návštěvníkům také mnohé herní atrakce. Můžeš si vyzkoušet virtuální realitu, pobavit se v obrovské Nintendo zóně, zahrát si na herních noteboocích značky Lenovo či jiných herních značek.

Kromě toho si můžeš zasportovat i ve speciální fotbalové zóně, kde tě čeká klasická i virtuální verze tohoto oblíbeného sportu – 1 vs. 1 fotbal a FIFA konzolový obývací pokoj.

Rovněž je přichystána i laser aréna od Laser Wars, lukostřelba či oddechová zóna Panta Rhei. Pro diváky je před halou M5 také přichystána Street Food Days gastro zóna s rozmanitým výběrem jídel.

Kde najdeš lístky?

Lístky na akci najdeš na webu Agrokomplexu, ale i na místě. K dispozici jsou jednodenní i vícedenní lístky.

Kromě toho jsou v nabídce i VIP lístky, které obsahují vstup na všechny dny akce, vstup do VIP zóny MSR 22 – Hala K, vyhrazené VIP sezení před pódiem na akci MSR 22 v hale M5 a balíček MSR 2. Součástí tohoto balíčku je praktický plátěný batoh MSR, láhev MSR z nerezavějící oceli, energetický nápoj RedBull a minerální voda Budiš.

MSR 22 ti přinášejí generální partneři Dr. Max a 4ka spolu s hlavními partnery Fortuna, Legion by Lenovo, Pringles, Imagewell a herním studiem Qorpo, které přichází s novou slovenskou hrou Citizen Conflict.

Mistrovství SR v elektronických sportech 2022 ti přináší Yvents, s. r. o.,

organizátor populárních sportovních festivalů Y-Games a herních lig Y-Games

PRO Series, a Slovenská a česká středoškolská esportová liga.

Pro více informací navštiv oficiální web akce nebo sleduj Instagram a Facebook.

Domů
Sdílet
Diskuse