Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Radim Šlechta
26. října 2022 v 9:10
Čas čtení 0:50

Tragický požár na Zlínsku: Hasiči v domě našli ohořelé tělo

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Tragický požár na Zlínsku: Hasiči v domě našli ohořelé tělo
Zdroj: Policie ČR

Příčinu požáru řeší kriminalisté.

Tělo jednašedesátiletého muže našli policisté v rodinném domě v Zádveřicích u Zlína. Ten začal hořet během úterního odpoledne. Po uhašení požáru na místě kriminalisté vyšetřují jeho příčinu. Ta je ale zatím neznámá. V práci budou policisté pokračovat během středy. Informují o tom na svých stránkách.

„Na místo ihned vyjeli profesionální hasiči ze Zlína a dobrovolné jednotky ze Slušovic, Vizovic a Zádveřic. Po příjezdu k místu požáru hasiči zjistili, že hoří střecha a podkroví domu. Při ohledání objektu byl nalezen v podkrovním pokoji starší muž bez známek života,“ popisují případ hasiči. Zásah jim komplikovalo velké množství věcí uvnitř domu. Škoda, kterou požár napáchal, se odhaduje na milion korun.

„K likvidaci požáru použili hasiči celkem čtyři hasební proudy vody a do půl hodiny od příjezdu první jednotky měli požár pod kontrolou. Nyní rozebírají střešní konstrukci a dohašují skrytá ohniska,“ komentují hasiči.

3. května 2024 v 16:55 Čas čtení 1:36 Česká Wikipedie slaví narozeniny, je 28. nejobsáhlejší na světě. Co dalšího o ní (ne)víš? Česká Wikipedie slaví narozeniny, je 28. nejobsáhlejší na světě. Co dalšího o ní (ne)víš?

Nyní se případem požáru budou zabývat policisté, kteří příčinu požáru vyšetřovali již během úterka. Po vychladnutí požářiště budou policisté ve vyšetřování pokračovat. Na ohledání místa činu budou pracovat technici společně s psovodem a psem vycvičeným k hledání akcelerantů hoření.

Domů
Sdílet
Diskuse