Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Radim Šlechta
9. listopadu 2022 v 16:11
Čas čtení 0:44

V Bohnicích hořela stodola. Vyhlášen byl třetí stupeň poplachu

Kategorie:
News
Uložit Uložené

Hasiči ve středu vyjížděli k požáru v pražských Bohnicích. Ještě v noci dohašovali ohniska.

Hasiči vyjeli k požáru do pražských Bohnic. Vyhlášen byl třetí stupeň poplachu. Podle hlášeného poplachu vzplanula stodola a balík sena. Hasiči momentálně zasahují společně s několika dobrovolnými jednotkami za použití dýchací techniky a s pomocí automobilového žebříku. Ve středu v podvečer se jednotky začaly věnovat dohašování skrytých ohnisek. Hasiči o tom informují na Twitteru.

Bohnice, požár
Zdroj: REFRESHER/0davidek

„Do ulice Ústavní v Bohnicích vyjely jednotky ve II. stupni požárního poplachu k hlášenému požáru stodoly a balíků sena. Jedná se o požár stodoly, zasahujeme v dýchací technice i pomocí automobilového žebříku a zatím je počet jednotek na místě dostačující. Zasahujeme zde společně s několika dobrovolnými jednotkami,“ píší hasiči na Twitteru. Později informace aktualizovali s tím, že se požár co do přítomných jednotek dostal až do třetího stupně.

V podvečerních hodinách hasiči informovali, že se jednotky věnují dohašování některých skrytých ohnisek. „Dohašujeme skrytá ohniska. Na některých místech ještě hoří sláma. Nakladačem budeme vyvážet slámu a seno mimo objekt a prolévat vodou,“ informovali hasiči.

Bohnice, požár
Zdroj: REFRESHER/0davidek

17:41 – Článek jsme aktualizovali o nové zprávy od pražských hasičů. Ti informovali o tom, že se věnují dohašování skrytých ohnisek. Následovat bude vyvážení slámy mimo objekt a prolévání vodou.

Domů
Sdílet
Diskuse