Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. listopadu 2022 8:00
Čas čtení 0:32
Jakub Paulík

Tvoje hudba není „příliš černošská“, vyčítali Whitney Houston v mládí. Snímek o jejím životě ukáže souboj se slávou

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Zesnulá legenda se dočká životopisného dramatu od scenáristy Bohemian Rhapsody.

Přibližně deset let po smrti známé zpěvačky Whitney Houston budou moci diváci zhlédnout životopisné hudební drama z jejího života. Hlavní roli si ve filmu zahrála Naomi Ackie, kterou jsi mohl/a vidět ve filmech Lady Macbeth či Star Wars: The Rise of Skywalker.

V příběhu biografického snímku I Wanna Dance With Somebody uvidíme nejen její zápolení se slávou, ale také vztahy s otcem či partnerem Bobbym Brownem. V traileru si můžeme všimnout i kritik, se kterými se zpěvačka setkávala. V rádiu jí například vyčítali, že její hudba není „příliš černošská“.

Doporučeno
Adidas plánuje dál prodávat Yeezy. Bez Kanyeho Westa a pod novou značkou Adidas plánuje dál prodávat Yeezy. Bez Kanyeho Westa a pod novou značkou 10. listopadu 2022 18:57

Film režíroval Kasi Lemmons (Harriet) a scénář k němu napsal Anthony McCarten (oscarový Bohemian Rhapsody s Ramim Malekem). Kromě Naomi Ackie si ve filmu zahráli herci jako Stanley Tucci, Tamara Tunie, Clarke Peters, Ashton Sanders, Nafessa Williams a další. Česká premiéra je plánována na 22. prosinec 2022.


Domů
Sdílet
Diskuse