Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Radim Šlechta
5. prosince 2022 18:53
Čas čtení 0:30

Policie vyšetřuje násilnou smrt ženy na Pardubicku

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Policie vyšetřuje násilnou smrt ženy na Pardubicku
Zdroj: Policie ČR

Policie na Pardubicku vyšetřuje násilnou smrt ženy. Veřejnost ujišťuje, že není třeba mít obavy.

Pardubičtí kriminalisté prověřují násilnou smrt ženy. V souvislosti s tímto případem již zadrželi dvě podezřelé osoby. Podle tiskové zprávy, kterou policie zveřejnila na svých stránkách, nehrozí veřejnosti žádné nebezpečí.

„Od sobotního odpoledne krajští kriminalisté prověřují násilnou smrt starší ženy na Pardubicku. Rádi bychom ujistili veřejnost, že jí v souvislosti s tímto případem nehrozí žádné nebezpečí, neboť kriminalisté zadrželi dvě podezřelé osoby. Vzhledem k probíhajícímu trestnímu řízení nebudeme v tuto chvíli poskytovat další informace,“ uvedla tisková mluvčí Dita Holečková.

Vražda se stala méně než měsíc poté, co muž ve Vysokém Mýtě v Pardubickém kraji napadl náhodného chodce sekerou. Současně s tím si devatenáctiletý podezřelý měl vyrobit výbušninu z tlakového hrnce, kterou měl umístit do školy.

Během letošního roku vyšetřovala policie Pardubického kraje devět trestných činů vraždy nebo pokusů o vraždu.

Domů
Sdílet
Diskuse