Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. dubna 2024 14:21
Čas čtení 1:05
Veronika Ábelová

Štěpán Kozub přezpíval hit Petra Hapky. Génius s nádherným hlasem, shodují se fanoušci

Štěpán Kozub přezpíval hit Petra Hapky. Génius s nádherným hlasem, shodují se fanoušci
Zdroj: ČTK
HUDBA ŠTĚPÁN KOZUB
Uložit Uložené

Koncert k poctě nedožitých osmdesátých narozenin skladatele a zpěváka Petra Hapky uspořádal Český rozhlas Dvojka v Kongresovém centru v Praze. Jeho písně zazněly v podání českých hudebních hvězd, jako je Aneta Langerová, Vojta Dyk nebo Anna Marie Tichá.

Vůbec největší ohlas získal od fanoušků herec Štěpán Kozub, a to zejména po zveřejnění záznamu z koncertu na svém Instagramu a YouTube. Štěpán Kozub zazpíval píseň Kocour se schoulil na tvůj klín, což je jeden z hitů Petra Hapky. Následuje například Dívám se, dívám, Na hotelu v Olomouci, Bude mi lehká zem nebo Levandulová.

Po zveřejnění záznamu na Instagramu fanoušci Štěpána Kozuba nemohli uvěřit, jaký výkon předvedl. V komentářích se objevila samá obdivná slova. „Přiblížit se takhle moc originálu? Všichni víme, že máš neuvěřitelný talent. Ale tohle mi vyrazilo dech,“ napsal Jakub pod příspěvek.

Někteří z Kozubova výkonu opravdu neskrývali své nadšení. „Tak to mě vystřelilo ze kšand! Písnička sama o sobě nádherná a v podání Štěpána...,“ sdílela své pocity Kateřina. Mnozí také obdivovali Kozubovu všestrannost. „Ať si říká, kdo chce, co chce, Štěpa je umělec mnoha talentů,“ tvrdí Žaneta. „Nepřestávám žasnout nad vaším talentem a všestranností. Tohle je pecka, miluju vaši barvu hlasu,“ napsala Lucie.

Doporučeno
Tohle jsou nejbizarnější internetové petice. Neuvěříš, co všechno lidi požadovali Tohle jsou nejbizarnější internetové petice. Neuvěříš, co všechno lidi požadovali 25. dubna 2024 7:14

I když některé písně se zkrátka přezpívat nepodaří, ve Štěpánově případě to neplatí. „Ne každé přezpívání se podaří a někdy je to spíš smutný příběh, ale tohle se vám, Štěpáne, opravdu povedlo. Myslím, že i pan Hapka by byl spokojen,“ zaznělo z řad fanoušků.

Pod videem na YouTube získal Štěpán Kozub také úspěch. „Tohle je přesně ono. Nádherný Štěpánův hlas plný sametu a hedvábí. Zavírám oči a mít tak křídla andělů... pak vylétnu otevřeným nočním oknem k nebi. Lehnu si ospalá na hebký mrak a nechám se unášet tmou. Tomu říkám pohlazení po duši,“ zasnila se Natálie v komentářích.

Koncert Petr Hapka 80 se konal v Kongresovém centru v Praze a umělci vystupovali v doprovodu Symfonického koncertu Českého rozhlasu.

Domů
Sdílet
Diskuse