Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Adam Novosad
31. prosince 2022 8:21
Čas čtení 0:22

Cristiano Ronaldo opravdu přestupuje do exotiky. Podepsal astronomický kontrakt, díky kterému v Saúdské Arábii vydělá 75 milionů

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Cristiano Ronaldo opravdu přestupuje do exotiky. Podepsal astronomický kontrakt, díky kterému v Saúdské Arábii vydělá 75 milionů
Zdroj: TASR/AP

Portugalec ze svého předchozího týmu Manchesteru United odešel v listopadu.

Portugalská hvězda Cristiano Ronaldo přestupuje do saúdskoarabského klubu Al-Nassr, informují CBS Sports a Goal. Ronaldo podle zveřejněných informací podepsal kontrakt v pátek odpoledne, přičemž by měl díky nové smlouvě vydělat astronomických 75 milionů dolarů. Díky tomuto přestupu se opět zařadí mezi nejlépe placené fotbalisty světa.

I když Ronaldo podle CBS Sports kontrakt už oficiálně podepsal, nový klub Al-Nassr se chystá příchod Portugalce oznámit až v sobotu po zápase s týmem Al-Khaleej.

Cristiano Ronaldo údajně absolvoval první část zdravotních testů během uplynulého týdne, a tak jej po příchodu nového roku čeká už jen kompletace všech formalit.

Cristiano Ronaldo
Zdroj: Getty Images/Alex Pantling/Staff
Domů
Sdílet
Diskuse