Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Radka Klučárová
3. ledna 2023 13:06
Čas čtení 0:34

VIDEO: Těsně za reportérem na Ukrajině explodovala ruská raketa. Od smrti ho během vstupu dělilo jen pár desítek metrů

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
VIDEO: Těsně za reportérem na Ukrajině explodovala ruská raketa. Od smrti ho během vstupu dělilo jen pár desítek metrů
Zdroj: TASR/AP/Vadim Ghirda

Incident zobrazuje nebezpečí, kterému jsou na Ukrajině denně vystaveni ukrajinští civilisté, armáda i novináři nacházející se v blízkosti bojů.

Do bezprostřední blízkosti francouzského novináře, který hovořil v živém přenosu televize TMC, dopadla ruská raketa. Rusové zaútočili blízko u města Kramatorsk v Doněcké oblasti na východě Ukrajiny, odkud reportér rekapituloval aktuální situaci na frontě. Informuje o tom server Pravda.

Výbuch rakety v živém vysílání zachytily kamery a video na Twitteru sdílel zpravodajský server Nexta, který pravidelně informuje o dění na Ukrajině. Incident zobrazuje nebezpečí, kterému jsou na Ukrajině denně vystaveni ukrajinští civilisté, armáda i novináři nacházející se v blízkosti bojů. 

Nexta v reakci na video francouzské televize uvedla, že podle dostupných informací Rusové v úterý 3. ledna nad ránem trefili město Družkivka v regionu Kramatorsk několika raketami. Tento útok potvrdil úřad prezidenta Zelenského, přičemž jedna z raket měla trefit místní hokejovou arénu.

Domů
Sdílet
Diskuse