Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Šnajdrová ČTK
10. ledna 2023 8:00
Čas čtení 0:53

Na D1 u Říčan se srazila dvě vozidla, dálnice je v obou směrech uzavřena

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Na D1 u Říčan se srazila dvě vozidla, dálnice je v obou směrech uzavřena
Zdroj: Policie ČR (ilustrační foto)

Na 12. km dálnice D1 ve směru na Brno došlo k nehodě dodávky a nákladního vozidla. Dálnice je v obou směrech uzavřena.

V úterý po páté hodině ranní se na 12. kilometru dálnice D1 u Říčan srazila dodávka a kamion. Části havarovaných vozidel byly vymrštěny do protisměru, kde způsobily další komplikace. Narazilo do nich totiž několik dalších vozidel. Dálnice D1 ve směru na Brno je tak v obou směrech uzavřena. Dopravní nehoda se obešla bez vážnějších zranění, informují Policie ČR a ČTK.

10. ledna 2023 7:37 Čas čtení 0:50 Na noční obloze se poprvé po 50 000 letech objeví zelená kometa. Jak ji sledovat? Na noční obloze se poprvé po 50 000 letech objeví zelená kometa. Jak ji sledovat?

„Dálnice D1 je nyní obousměrně uzavřena! Na 12. km ve směru na Brno došlo k nehodě dodávky a nákladního vozidla. Části havarovaných vozidel přelétly do protisměru, kde do nich narazilo několik vozidel. Vše bez vážnějších zranění,“ tweetla Policie ČR. 

Podle informací ČTK došlo k dopravní nehodě kolem páté hodiny ranní. Části havarovaných vozidel odlétly do protisměru, kde do nich narazila další auta. Při nehodě naštěstí nebyl nikdo vážněji zraněn.

Nehoda zastavila provoz dálnice D1 v obou směrech a na místě se tvoří několikakilometrové kolony. Ještě před sedmou ranní se kolona ve směru na Prahu táhla od místa nehody, tedy 12. kilometru, až skoro ke 23. kilometru D1. V druhém směru se tvořila kolona aut k 9. kilometru. 

Domů
Sdílet
Diskuse