Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Patočková
11. ledna 2023 8:20
Čas čtení 0:32

Aleš Loprais na Rallye Dakar srazil fanouška, ten následně zemřel

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Aleš Loprais na Rallye Dakar srazil fanouška, ten následně zemřel
Zdroj: Unsplash/Wolfgang Hasselmann

Podle videa z kabiny nebylo muže pod dunou z auta vidět, a Loprais tak vůbec nevěděl, že k nehodě došlo.

Český závodník Aleš Loprais srazil na závodě Rallye Dakar fanouška, který si nešťastně stoupl pod dunu. Při převozu do nemocnice dostal sražený muž infarkt a zemřel. Loprais o nehodě informoval na svém Facebooku. 

„Vyhasl lidský život a de facto mým přičiněním, protože já jsem točil kolečkem, ale musím říci, že jsem o tom nevěděl a ani nikdo z posádky. Máme onboardy a videa a vůbec jsme si ho nevšimli. Nic to nemění na tom, že vyhasl lidský život,“ říká Loprais na videu. 

Podle přiloženého videa z kabiny nebylo muže pod dunou z auta vidět. Za Lopraisem poté přišli pořadatelé a o celé nehodě se dozvěděl až od nich. „Tímto bych chtěl vyjádřit upřímnou soustrast jeho rodině, kamarádům a známým. Opravdu mě to hrozně mrzí a potáhne se to se mnou až do konce života,“ dodává Loprais. 

Domů
Sdílet
Diskuse