Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Šnajdrová
28. ledna 2023 16:30
Čas čtení 0:32

Profil: Toto je nový český prezident Petr Pavel

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Profil: Toto je nový český prezident Petr Pavel
Zdroj: Refresher / Lucie Kotvalová

Přinášíme ti profil nového českého prezidenta Petra Pavla.

Petr Pavel se stal novým českým prezidentem. Jaký má názor na přijetí eura, podepsal by zákon o manželství pro všechny a jak vnímá postavení žen v české společnosti? V profilovém článku pro tebe shrnujeme jeho minulost, hodnoty, názory i vize, kam chce Českou republiku směrovat. 

28. ledna 2023 15:09 Čas čtení 0:43 Petr Pavel byl zvolen novým prezidentem České republiky. Hlasujte v anketě, jak jste s výsledkem spokojení Petr Pavel byl zvolen novým prezidentem České republiky. Hlasujte v anketě, jak jste s výsledkem spokojení

Vojenská kariéra, KSČ a NATO

Made with Flourish

Petr Pavel
Zdroj: TASR/Michal Svítok

Hodnoty

Made with Flourish

O možné kandidatuře Petra Pavla se spekulovalo už od roku 2015, oficiálně ji ale potvrdil až 22. června 2022. V druhém kole prezidentské volby proti němu stojí bývalý premiér a šéf hnutí ANO Andrej Babiš.
O možné kandidatuře Petra Pavla se spekulovalo už od roku 2015, oficiálně ji ale potvrdil až 22. června 2022. V druhém kole prezidentské volby proti němu stojí bývalý premiér a šéf hnutí ANO Andrej Babiš. Zdroj: REFRESHER/Dávid Marcin

Vize a zásady

Made with Flourish

Petr Pavel
Zdroj: Refresher
Zpět
Sdílet
Diskuse