Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Radim Šlechta
3. února 2023 18:00
Čas čtení 0:53

Znásilnil sedm dětí, týral je a zanedbával. Andrew Hadwin zemřel ve vězení

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Znásilnil sedm dětí, týral je a zanedbával. Andrew Hadwin zemřel ve vězení
Zdroj: Unsplash/Rosalind Chang/na voľné použitie

Andrew Hadwin čekal ve vězení na rozsudek, zemřel ale dřív, než jej stihl vyslechnout.

Usvědčený sexuální násilník Andrew Hadwin zemřel ve vězení. Bylo mu devětatřicet let. Jeho tělo našli v cele, kde čekal na svůj rozsudek. Informuje o tom BBC. Příčina jeho smrti bude předmětem dalšího vyšetřování, stejně jako smrt každého vězně. Rozsudek se měl Hadwin dozvědět do 28. dubna letošního roku. 

Hadwin byl shledán vinným z několikaletého pravidelného sexuálního zneužívání a týrání dětí. Podle policie jim dlouhodobě bránil v jídle, jedno z nich těžce zranil poté, co jej zneužil a držel zamčeného v kredenci. Společně se svou partnerkou měli děti také podrobovat sprchám s teplotou téměř na bodu varu.

Celkem byl Hadwin uznán vinným ze tří případů sexuálního zneužití a sedmi případů zanedbávání a týrání. U jednoho případu sexuálního zneužívání byl zproštěn obžaloby. Jeho partnerka Pickles byla zproštěna viny v případech sexuálního zneužívání dětí, dopustila se ale trestných činů zanedbávání a týrání dětí.

15. března 2024 8:30 Čas čtení 3:54 Studentky se z výletu už nikdy nevrátily: jejich fotoaparát obsahoval děsivé snímky. Co viděly těsně před smrtí? Studentky se z výletu už nikdy nevrátily: jejich fotoaparát obsahoval děsivé snímky. Co viděly těsně před smrtí?

Pár měl kromě toho, že nechával děti hladovět a trestal je krutými sprchami, také nutit děti do konzumace mýdla. Když se o případu týraných dětí dozvěděl další dospělý, zfalšovali dopisy dětí, v nichž stálo: „Omlouváme se, že jsme lhaly.“

Domů
Sdílet
Diskuse