Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vojtěch Vanda
22. března 2023 10:45
Čas čtení 0:30

Hledá se čtrnáctiletý Dominik bydlištěm v Rudolfově u Českých Budějovic. V noci utekl z domova

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Hledá se čtrnáctiletý Dominik bydlištěm v Rudolfově u Českých Budějovic. V noci utekl z domova
Zdroj: Policie ČR

Čtrnáctiletý Dominik pochází z Písku, ale nyní má bydliště v Rudolfově u Českých Budějovic. Z domova utekl o půl jedné ráno a dosud o sobě nepodal zprávu.

Policie po chlapci vyhlásila celostátní pátrání„Mobilní telefon ani peníze u sebe nemá a do současné doby o sobě nepodal žádnou zprávu. Jedná se o opakovaný útěk,“ upřesnila mluvčí policie Martina Joklová.

Českobudějovičtí kriminalisté uvedli, že by chlapec přibližného věku mezi 15 a 16 lety měl měřit mezi 170 až 175 centimetry. Má hubenou postavu, středně dlouhé vlnité vlasy, které jsou poměrně výrazným poznávacím znakem. Nosí je česané dopředu.

Na sobě by měl mít modrou mikinu s kapucí, tmavě modré džíny a černé pracovní boty. „Informace o pohřešovaném chlapci od Vás přijme kterákoliv policejní služebna nebo prosím zavolejte na linku 158,“ doplnila Joklová.

Včera jsme taktéž informovali o pohřešované dívce ze Znojemska, která v pondělí odvedla bratra do školky, ale sama už do školy nedorazila. Bližší informace najdeš zde.

Domů
Sdílet
Diskuse