Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Veronika Dlesková ČTK
21. března 2023 13:50
Čas čtení 0:31

Policie pátrá po čtrnáctileté Petře ze Znojemska. Odvedla bratra do školky a zmizela

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené

Policie vyhlásila pátrání po čtrnáctileté Petře Kapinusové ze Znojemska. V pondělí odvedla bratra do školky, sama už do školy nedorazila.

Pohřešovaná Petra Kapinusová v pondělí ráno předala mladšího bratra do školky ve Strachoticích na Znojemsku. Tam se s ním rozloučila a poté měla zamířit do školy v Jaroslavicích, kam už ovšem nedorazila. Informuje o tom ČTK. „Dívku pohřešují rodiče, kteří její zmizení nahlásili policistům v odpoledních hodinách poté, co přišli domů ze zaměstnání,“ uvedl mluvčí policie Bohumil Malášek na webu Policie ČR

Pohřešovaná Petra Kapinusová.
Pohřešovaná Petra Kapinusová. Zdroj: Policie ČR

Hledaná dívka je asi 165 centimetrů vysoká, má hnědočerné vlasy po lopatky, nosí brýle a rovnátka. Na sobě by měla mít hnědou mikinu, černé legíny, černou bundu a bílé sportovní boty. Odešla s černobílým batohem značky Vans. V pondělí odpoledne se měla podle zjištění policistů nacházet na Znojemsku. Její další pohyb není znám. 

Pokud máš jakékoliv informace o pohřešované dívce, předej je na nejbližší policejní služebnu nebo kontaktuj linku 158. 

Domů
Sdílet
Diskuse