Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. dubna 2023 18:18
Čas čtení 1:03
Ondřej Jarůšek

Conor McGregor a box bez rukavic? Hvězda UFC dorazila na turnaj a postavila se s pásem šampiona do ringu

Conor McGregor a box bez rukavic? Hvězda UFC dorazila na turnaj a postavila se s pásem šampiona do ringu
Zdroj: GC Images/Edward Berthelot
SPORT BOJOVÉ SPORTY BOX CONOR MCGREGOR MMA UFC
Uložit Uložené

Box bez rukavic v posledních letech zaznamenal výrazný růst. Fanouškem už je i Conor McGregor.

Americká organizace Bare Knuckle Fighting Championship, která se zaměřuje na boxerské zápasy bez rukavic, o víkendu uspořádala svůj další turnaj. Na akci se představilo hned několik známých jmen, nečekaným hostem galavečera se však stal hvězdný zápasník UFC Conor McGregor, který dokonce nakráčel do ringu a stanul tváří v tvář bojovníkovi Mikeu Perrymu, s nímž si vyměnil několik slov. Informuje o tom server MMA Fighting.

Doporučeno
Šokující obrat zápasu, tvrdá ukončení a nový dvojnásobný šampion! Oktagon přinesl strhující podívanou Šokující obrat zápasu, tvrdá ukončení a nový dvojnásobný šampion! Oktagon přinesl strhující podívanou 30. dubna 2023 7:41

McGregor na akci nejprve sledoval hlavní předzápas večera, ve kterém proti sobě stanuli jeho bývalí rivalové z UFC Chad Mendes a Eddie Alvarez. V hlavním zápase se pak představil právě Mike Perry, který v druhém kole ukončil Luka Rockholda a připsal si již třetí výhru v boxu bez rukavic. Svou pozornost pak Perry obrátil právě na McGregora a řekl si o stare down s irskou hvězdou.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený BKFC by Triller (@bareknucklefc)

Bývalý dvojnásobný šampion UFC do ringu nakráčel s opaskem organizace BKFC přehozeným přes rameno. S Perrym chvíli mluvil a pak zapózovali fotografům. Video z jejich setkání organizace sdílela na sociálních sítích.

Jak McGregor posléze řekl, akce v Coloradu se mu líbila. „Musel jsem sem dorazit. Sedl jsem na letadlo a letěl přímo sem. Nechtěl jsem si to nechat ujít a nezklamalo mě to. Všichni bojovníci, kteří vstoupili do ringu, jsou válečníci a zaslouží si respekt,“ řekl Ir.

Conor má podepsanou smlouvu s UFC, kde aktuálně působí jako trenér v rámci show The Ultimate Fighter a v druhé polovině roku by se měl vrátit po letech do klece. Zápasy bez rukavic se mu ale líbí. „Bavilo by mě to. Jsem tady poprvé a už mám pás!“ prohlásil.

Domů
Sdílet
Diskuse