Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. července 2023 11:15
Čas čtení 1:15
Tímea Krauszová

VIDEO: Na vídeňském koncertě hodil fanoušek na Harryho Stylese tvrdý předmět, trefil ho do oka

VIDEO: Na vídeňském koncertě hodil fanoušek na Harryho Stylese tvrdý předmět, trefil ho do oka
Zdroj: TikTok/@harryloustan1
HUDBA HARRY STYLES
Uložit Uložené

V posledních týdnech se podobně zranili i Drake, Bebe Rexha či Ava Max. Fanoušci na ně hodili například mobilní telefon či šperky.

Někdo během vídeňského koncertu Harryho Stylese hodil na zpěváka tvrdý předmět. Podle videí se zdá, že ho trefil přímo do oka během písně As It Was z posledního alba. Zpěvák se zakloní s bolestivou grimasou ve tváři, chytí se za hlavu a dopřeje si chvilku na vzpamatování.

Jak zmiňuje CNN, toto není první takový incident. Letos to schytalo tvrdými předměty již více interpretů na pódiu, například Drake, Bebe Rexha či Ava Max.

Harry Styles se k incidentu zatím nevyjádřil, ale nestalo se poprvé, že ho někdo trefil na pódiu. V roce 2022 ho trefil balíček bonbonů Skittles během koncertu v LA. Zpěvák na to později reagoval na Twitteru a požádal fanoušky, aby takové věci nedělali.

Zpěvačku Bebe Rexhu nedávno trefili mobilním telefonem také přímo do oka. Skončila s ošklivými modřinami a s několika stehy, útočníka mezitím zadrželi. Bránil se se slovy, že si myslel, že házení věcí je zábavné.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Bebe Rexha (@beberexha)

I Drake se musel popasovat s mobilem namířeným na jeho tvář během koncertu. Zpěvačce Avě Max zase fanoušek vyběhl na pódium a dal jí facku tak silnou, že jí poškrábal oko, a tím seznam nevhodného a nebezpečného chování na koncertech v posledních týdnech ani zdaleka nekončí. Na zpěvačku Pink někdo hodil pozůstatky své matky, Kelseu Ballerini trefili náramkem do oka a musela se z pódia stáhnout. Tyler, the Creator se kvůli spoustě věcí hozených na pódium naštval natolik, že přerušil vystoupení a pokáral celou halu.

Doporučeno
Známe recept na lásku, stačí jen jeden kousek oblečení. Inspirovali jsme se Emily Ratajkowski a Harrym Stylesem Známe recept na lásku, stačí jen jeden kousek oblečení. Inspirovali jsme se Emily Ratajkowski a Harrym Stylesem 1. dubna 2023 13:00

Vůči podobnému chování se nedávno ohradila i Adele, která na koncertě v Las Vegas požádala lidi, aby na pódium neházeli věci. „Všimli jste si, že lidé zapomínají na ztracenou koncertní etiketu? Jen tak házejí hovadiny na pódium, všimli jste si toho? Jen to zkuste. Jen se opovažte něco na mě hodit a zabiju vás,“ cituje ji The Guardian.

Domů
Sdílet
Diskuse