Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. října 2023 14:41
Čas čtení 1:12
Adéla Ježková

Máš ostříží zrak? Méně než jedno procento lidí dokáže rozpoznat všechna zvířata na tomto obrázku

NEWS ZVÍŘATA
Uložit Uložené

Otestuj si svůj zrak i osobnost.

Optická iluze, kterou vytvořila společnost Live Football Tickets, obsahuje osm různých zvířat. Jak ovšem vysvětluje deník The Sun, jen méně než jedno procento populace dokáže všechna rozeznat. Nicméně zvíře, které uvidíš jako první, prý hodně vypoví o tvém postoji ke sportu.

iluze
Zdroj: Live Football Tickets

Jaké zvíře jsi viděl*a jako první?

Lev (38 procent): Pokud jsi jako první na optické iluzi uviděl*a lva, podle tvůrců obrázku to znamená, že jsi silný*á vůdce*vůdkyně a velmi dobře se ti bude dařit v pozici kapitána*kapitánky sportovního týmu.

Gepard (30 procent): Viděl*a jsi jako první geparda? Pak jsi nejspíše rychlý*á, mrštný*á a máš opravdu rychlé reflexy.

Doporučeno
KVÍZ: Poznáš model auta jen podle jeho „zadku“? KVÍZ: Poznáš model auta jen podle jeho „zadku“? 9. října 2023 8:30

Koza (15 procent): Nebo snad patříš k 15 procent lidí, kteří na obrázku jako první spatřili kozu? Pokud ano, znamená to, že je tvůj sportovní duch stvořen z perfektní kombinace. Jsi totiž klidný*á a odvážný*á, ale zároveň neuvěřitelně soutěživý*á. Stejně jako třeba Lionel Messi a Cristiano Ronaldo.

Žralok a orel (8 procent): Ještě menší procento lidí – 8 procent – vidí jako první orla nebo žraloka. Ti, kteří vidí orla, mají fantastický zrak, velký smysl pro detail a jsou schopní dokonale vnímat situaci kolem sebe. Pokud jsi uviděl*a žraloka, máš podle autorů tendenci vrhat se na jakékoli příležitosti po hlavě – kdykoli „ucítíš krev“. Mezi žraloky údajně patří například Kylian Mbappé.

Nosorožec (< 1 procento): Sportovci a sportovkyně, kteří na obrázku vidí nosorožce, jsou silní a pro svůj tým naprosto klíčoví. „Jste základem a páteří. Přes vás se nikdo nedostane,“ uvedli tvůrci.

Doporučeno
KVÍZ: Jak dobře znáš Pána prstenů? KVÍZ: Jak dobře znáš Pána prstenů? 11. října 2023 8:30

Medvěd (< 1 procento): Ti, kteří spatřili medvěda, jsou silní a nezdolní a zároveň dokážou být mrštní, když je to potřeba. Tyto vlastnosti sdílí například fotbalista Nick Pope.

Gazela (< 1 procento): Můžeš na první pohled působit, že pro svého nepřítele nejsi nijak zastrašující, ale tvoje hbitá práce nohou a schopnost rychle přenášet váhu z tebe dělají noční můru. Dokážeš rychle uniknout a maximálně využít své mrštnosti.

Domů
Sdílet
Diskuse