Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. ledna 2024 9:30
Čas čtení 0:28
Marek Pros

Kanye West vysvlékl svoji manželku téměř donaha. Nafotil s ní odvážné fotky, sám zůstal oblečený

Kanye West vysvlékl svoji manželku téměř donaha. Nafotil s ní odvážné fotky, sám zůstal oblečený
Zdroj: Rachpoot/Bauer-Griffin/GC Images
HUDBA KANYE WEST
Uložit Uložené

Vydání nové desky Kanyeho Westa je zatím v nedohlednu (lednový termín zrušil), takže se fanoušky na sociálních sítích rozhodl zásobovat snímky ze svého soukromí.

V úterý Kanye zveřejnil své první příspěvky z roku 2024 – trojlístek snímků Biancy, které naznačují, že módní pár bude letos pokračovat v posouvání hranic dobrého vkusu, píše web TMZ.

Na jedné fotografii je australská modelka vyfocená v kožešinové podprsence, kalhotkách a na vysokých podpatcích, k čemuž Kanye připojil popisek: „Letos žádné kalhoty.“

Stejné motto platilo i pro zbytek fotek. Na jedné fotce má Bianca korzet, který sotva držel její prsa. Pozoruhodné je, že zatímco Westova žena je téměř nahá, rapper zůstal zcela oblečen.

Ye a Bianca loni v létě způsobili v Evropě pořádný rozruch v Benátkách, kde dostali doživotní zákaz na plavby místními kanály, ale podle všeho se ani letos nehodlají nijak krotit.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Ye (@kanyewest)

Domů
Sdílet
Diskuse