Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. ledna 2024 14:41
Čas čtení 0:46
Monika Růžičková

VIDEO: Zapovězená láska mezi Ortegou a Freemanem. Film Premiantka míří do českých kin

VIDEO: Zapovězená láska mezi Ortegou a Freemanem. Film Premiantka míří do českých kin
Zdroj: Lionsgate
FILMY A SERIÁLY NOVÉ FILMY
Uložit Uložené

Jenna Ortega a Martin Freeman se společně objeví v novém dramatu Premiantka, v originále Miller's Girl. Bude vztah profesora a jeho studentky fungovat?

„Talentovaná osmnáctiletá spisovatelka Cairo Sweet (Jenna Ortega) dostává od svého profesora literatury Jonathana Millera (Martin Freeman) tvůrčí úkol, který nečekaně rozpoutá příliv vášní a intrik. Zatímco veškeré hranice postupně mizí, profesor a jeho žačka se musí postavit svým nejtemnějším stránkám…“

Doporučeno
10 věcí, které musí Marvel změnit v roce 2024, abychom si ho zase zamilovali 10 věcí, které musí Marvel změnit v roce 2024, abychom si ho zase zamilovali 8. ledna 2024 12:00

Trailer k filmu Premiantka dává tušit, že nebudou chybět slzy ani vyhrocené dramatické okamžiky. Celosvětová premiéra čeká snímek koncem ledna, v českých kinech se objeví 1. února. Režisérkou filmu je Jade Halley Bartlett, která napsala i scénář. Zatímco jako scenáristka se představila už ve filmu Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství, režisérsky teprve debutuje.

Představitelka hlavní role Jenna Ortega je momentálně díky hitu Wednesday velmi populární. Už předtím měla několik významných rolí, hvězdou světového formátu se stala právě díky populárnímu seriálu. Momentálně má na instagramu téměř čtyřicet milionů sledujících, lidé ji označují za královnu hororů a fashion ikonu. 

Charismatického učitele si zahraje Martin Freeman, kterého můžeme znát jako doktora Watsona v oceňovaném seriálu Sherlock nebo jako Bilba Pytlíka z trilogie Hobit. V minulosti se objevil i v Marvel univerzu jako agent Everett Ross, ve filmech Láska nebeskáKapitán Amerika a Black Panther. V Premiantce si spolu s nimi zahráli Dagmara Domińczyk, Bashir Salahuddin nebo Gideon Aldon.

Záběry z filmu Premiantka.Záběry z filmu Premiantka.Záběry z filmu Premiantka.Záběry z filmu Premiantka.
Zobrazit galerii
(5)
Domů
Sdílet
Diskuse