Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. března 2024 9:56
Čas čtení 0:35
Anna-Marie Hanzlíková

Naháč John Cena na Oscarech? Mrkni na video ze zákulisí: zakryté pozadí i rychlé oblékání

Naháč John Cena na Oscarech? Mrkni na video ze zákulisí: zakryté pozadí i rychlé oblékání
Zdroj: Flickr/Ben Terrett
FILMY A SERIÁLY CELEBRITY OSCAR
Uložit Uložené

Internet oblétlo video z předávání ceny za nejlepší kostýmy, pozornost vyvolal herec John Cena, který sošku předával úplně nahý. Nebo ne až tak docela.

John Cena byl k divákům otočen čelem a intimní partie si zakrýval deskami, ze kterých si obvykle předávající poprvé přečtou jméno vítěze*vítězky. Na videu, které zveřejnil kanál Acces Hollywood, je ale vidět, že jeho pozadí zakrývá kus tělové látky na gumičkách, stejně tak předek. Podobná se používá například u natáčení sexuálních scén.

Na vtipu to ale neubralo, moderátor Jimmy Kimmel to označil za jeden z nejbláznivějších oscarových okamžiků vůbec. Cílem bylo ukázat, jak důležité kostýmy pro film jsou. Fór byl ale v tom, že z desek nemohl John Cena přečíst jméno vítěze.

Moderátor tak zavelel pustit medailonky nominovaných a v mezičase herce navlékli do tógy, ve které už mohl sošku bezpečně předat. Jak takové bleskurychlé převlečení za pár sekund v přímém přenosu vypadá, se můžeš podívat na uniklém videu níže.

Domů
Sdílet
Diskuse