Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
20. dubna 2024 13:00
Čas čtení 6:36
Lukáš Čelka

Dívka 10 let falšovala vysvědčení. Když to její rodiče zjistili, dala je zabít

Dívka 10 let falšovala vysvědčení. Když to její rodiče zjistili, dala je zabít
Zdroj: Youtube/@JCS - Criminal Psychology
ZAJÍMAVOSTI HISTORIE KRIMI
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

Jennifer Pan byla v očích svých rodičů vzorná holka. Ale pouze do té doby, než zjistili, že žije dvojí život.

Jennifer Pan byla v očích svých rodičů vzorná holka. Měla výborné studijní výsledky, k autoritám se chovala slušně a s respektem a místo toho, aby se poflakovala po různých večírcích jako její vrstevníci, veškerý volný čas investovala do mimoškolních aktivit.

Učila se hrát na klavír, chodila na hodiny krasobruslení a zdokonalovala se v bojových uměních. Jednoduše řečeno, celé své mládí obětovala vidině úspěšné budoucnosti, přesně tak, jak si to přáli její rodiče.

Všechno to úsilí a odpírání si zábavy se dívce nakonec štědře vyplatilo – dostala stipendium na prestižní vysoké škole. Její rodiče se nadýmali pýchou, když jim oznámila, že školu úspěšně absolvovala a nastoupila do práce. Jenže pak přišel šok.

„Dokonalá“ dcera ve skutečnosti nebyla ani zdaleka tak vzorná a šikovná, za jakou se vydávala. Vedla totiž dvojí život. Jennifer si všechny své úspěchy vymýšlela. Pravda byla, že nedokončila ani střední školu.

Když rodiče zjistili, že dívka téměř deset let falšovala vysvědčení, a ještě k tomu jim tajila, že má partnera, zažili tvrdý střet s realitou. Nepoznávali vlastního potomka. Rozzlobení vzali své dospělé dceři mobil i notebook, který jí koupili, ještě když studovala, a zakázali jí setkávat se s přítelem.

Doporučeno
Gloria Ramirez byla toxická žena. Svým tělem nakazila 23 zdravotníků, ti omdlévali a nemohli se hýbat Gloria Ramirez byla toxická žena. Svým tělem nakazila 23 zdravotníků, ti omdlévali a nemohli se hýbat 1. května 2024 10:00

Jennifer se však nemínila vzdát své lásky za žádnou cenu. S pomocí partnera proto zosnovala ďábelský plán: zaplatila nájemným vrahům, aby její vlastní rodiče zabili. Plán se ale dívce vydařil jen zpola. Na rozdíl od matky otec brutální útok přežil. Ještě horší než vysoký trest, který dceři za ohavný čin napařil soud, bylo, když se mu po tom všem musela podívat do očí.

Předtím, než si povíme šokující příběh Jennifer Pan a pokusíme se zjistit, co ji přivedlo k tak ohavnému činu, bychom ti rádi připomněli, že tvořit kvalitní obsah můžeme jen díky našim předplatitelům. Pokud se ti naše články o nejhorších vrazích světa líbí, podpořit nás můžeš vstupem do klubu Refresher+.

Pevné základy pro úspěšný život

Jennifer Pan se narodila 17. června 1986 v městečku Markham v kanadském Ontariu. Její matka Bich Ha Pan a otec Huei Hann Pan pocházeli z Vietnamu. V roce 1979 se však rozhodli opustit svou vlast a uprchnout do Kanady, kde začali nový život, píše ATI.

Manželé Panovi získali práci v továrně na výrobu autodílů Magna International. Celý život tvrdě pracovali, aby svým dětem dokázali zajistit lepší budoucnost. Objektivně se jim to také dařilo. Z výplat si dokázali naspořit až 200 tisíc dolarů (zhruba 4,8 milionu korun, pozn. red.), koupit velký dům a dvě auta: jedno značky Lexus a druhé Mercedes. 

jennifer pan
Zdroj: Youtube/@JCS – Criminal Psychology

Jak píše portál Toronto Life, Jennifer odmalička vedli k disciplíně. Když jí byly čtyři roky, zapsali ji na hodiny klavíru, později k nim přidali i tréninky krasobruslení. Dívce se zpočátku i při všech těchto mimoškolních aktivitách ve škole dařilo na výbornou. Zlom nastal až tehdy, když si během tréninku natrhla kolenní vaz. Fakt, že se bude muset rozloučit s profesionální kariérou krasobruslařky, ji psychicky zničil. Jennifer, která byla v té době osmačka, začala mít psychické problémy a začala si ubližovat.

Vyzkoušej předplatné REFRESHER+
jen za 12525
a čti vše bez omezení
Koupit předplatné
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 158138 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS

Co se dozvíš po odemknutí?

  • Kdy a proč začaly s Jennifer problémy v škole.
  • Co si o rodičích Jennifer myslela její spolužačka.
  • Proč dívka lhala svým rodičům o tom, že ji přijali na vysokou školu.
  • Jak potrestal Jennifer její otec, když zjistil, že mu lhala. 
  • Proč se mladá dívka rozhodla své rodiče nechat zavraždit. 
  • Jak Jennifer vypátrala policie. 
  • Jestli měla na dívku a její násilné sklony vliv její výchova.
Domů
Sdílet
Diskuse