Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš poslední stranu článku:
Další nejhorší české seriály. Do top 10 to dotáhla i Eliška s Damiánem

9. Doktoři z Počátků

Doktoři z Počátků jsou vesnická verze Ordinace. Jde totiž o spin-off známého lékařského seriálu, kdy se Ota Kovář (hraje ho Martin Stránský) přestěhuje z kamenické nemocnice do Počátků, kde má absolvovat praxi praktického lékaře. V seriálu se objevil Václav Postránecký, Halina Pawlowská, Lenka Termerová, Marek Vašut a v průběhu tří let se dočkal pěti sérií.

10. Eliška a Damián

Do top desítky se dostal i primácký seriál Eliška a Damián z loňského podzimu. Tehdy se na internetu objevila virální scéna, ve které Emma Smetana fyzicky brání svůj pekařský podnik. „Tak pojď, ty haj*le,“ tahle hláška tě asi neminula, připomenout si ji můžeš z videa níže. Na druhou stranu si myslíme, že Eliška a Damián to díky obsazení viditelné Emmy Smetana schytali neprávem tak trošku za všechny, vzhledem k tomu, že seriálů podobného typu máme plný žebříček. 

Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 2 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse