Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. srpna 2024 v 14:00
Čas čtení 1:16
Ella Petrová

Paramount chystá „lepší“ seznamovací show než Naked Attraction. Nazí lidé v ní budou mít sex

Paramount chystá „lepší“ seznamovací show než Naked Attraction. Nazí lidé v ní budou mít sex
Zdroj: Paramount +
FILMY A SERIÁLY NOVÉ SERIÁLY REALITY SHOW ZÁBAVA
Uložit Uložené

Nejen, že soutěžící budou nazí, dojde i na pohlavní styk.

Seznamovacích pořadů je celá řada. Od Too Hot To Handle přes Love Is Blind, Perfect Match, Love Island až třeba po trošku zvrácenější Naked Attraction, který nyní míří do Česka. Lidé baví reality shows a čím větší bizár to je, tím zábavnějším a sledovanějším se pořad stává. Nyní vznikl nový formát, který asi všechny zaskočí.
 
Naked Attraction byl už jeden velký gamechanger. Koncept zcela odhalených soutěžících, kteří hledají lásku, nejprve všechny pořádně šokoval, ale nakonec si získal věrné publikum a pro mnohé se stal pořad vděčným guilty pleasure.
 
Teď se ale ještě přitvrdilo a nová show s názvem Dating Naked z dílny Paramount+ nabírá na obrátkách. Skupina svobodných lidí bude umístěna do vily v Jižní Americe a nebudou na sobě mít vůbec nic.
 
Celou show bude provázet moderátor Rylan Clark, který se o prvotních rozpacích mezi ním a nahými soutěžícími svěřil deníku The Sun. „Potřebuju, aby se se mnou cítili komfortně, a i já se s nimi potřebuju cítit dobře. Podíval jsem se jim do očí a pak jsem pohledem sjel dolů. Všichni jsme se začali smát.“
 
Od té chvíle šel ostych stranou a všichni se začali cítit přirozeně. Pořad nebude využívat žádného rozmazávání či strategických úhlů kamery. Zatím to zní jako stejný koncept Naked Attraction, jednu změnu ale určitě zaznamenáš.
 
Rylan vysvětlil, že dát dohromady partu nahých svobodných lidí na seznamovací show znamenalo, že se po chvíli začnou chovat jak králíci a Dating Naked se to vůbec nebojí ukázat. „Bylo tam hodně sexu. Ale zase, proč ne? To je to, co lidé dělají,“ řekl moderátor. „Breaking news... lidé mají sex a v tomto pořadu to uvidíte.“
 
Vlastně to dává smysl. Jinak by totiž šlo o stejný pořad jako je Naked Attraction. Pokud chceš tento pořad začít sledovat, budeš si muset předplatit Paramount+. První dvě epizody Dating Naked budou k dispozici ke zhlédnutí 23. srpna, přičemž další dvě epizody z celkem 10 dílů  budou vycházet každý následující pátek.

Domů
Sdílet
Diskuse