Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. června 2024 v 16:43
Čas čtení 0:50
Ella Petrová

Český Naked Attraction se blíží. Na casting se z nějakého důvodu hrnou hlavně single muži

Český Naked Attraction se blíží. Na casting se z nějakého důvodu hrnou hlavně single muži
Zdroj: Naked Attraction
FILMY A SERIÁLY ČESKO REALITY SHOW ZÁBAVA
Uložit Uložené

Reality show, kde si lidé vybírají protějšek podle nahého těla? Jasný hit. Nyní míří tento slavný formát i do Česka, kde se mu podařilo nalákat mnoho mužů. Přihlášek od žen je podle všeho podstatně méně.

Populární pořad vysílaný po desáté hodině spočívá v tom, že si účastník*účastnice má najít protějšek podle toho, jako moc ho*ji přitahuje nahý. Naproti sobě má šest kandidátů*kandidátek, které postupně v šesti kolech vyřazuje. S tím, koho si vybere, pak jde na rande.

Doporučeno
Vyber si kabelku, kterou ti budou závidět úplně všichni. Tady je top 11 trendů léta Vyber si kabelku, kterou ti budou závidět úplně všichni. Tady je top 11 trendů léta 12. června 2024 v 16:00

Český casting na tuto reality show zaznamenal okolo 1 200 přihlášek. „Největší skupinu tvoří kluci a muži hledající ženy. Okolo 20 procent je pak v seznamce LGBT+ zájemců,“ uvedl programový ředitel Óčka Alexandr Guha. „Protože casting je dle licenčních pravidel velmi sofistikovaný proces, hledáme ještě více různorodých holek, žen a lidí s LGBT+ orientací, aby se jednotliví adepti mohli co nejlépe párovat,“ dodal.
 
Casting tedy pořád probíhá a rozjíždí se i první pohovory pod dohledem profesionálů. „Oproti běžným seznamkám odkrývá Naked Attraction přirozenou krásu nahého těla bez filtrů či naaranžovaných fotografií. Zkusit se seznámit může kdokoli starší 18 let, jakékoli orientace, tělesných proporcí a sexuálních preferencí,“ lákají tvůrci.
 

Naked Attraction.
Naked Attraction. Zdroj: TV Óčko, propagační materiál


A jak je to s úspěšností pořadu? „Myslím, že je stejně úspěšná jako tradiční seznamovací pořady. Takže je řada párů, které navázaly i dlouhodobý vztah. Někteří spolu žijí. Dokonce i náš úplně první pár z první epizody (britské verze) navázal dlouhodobý vztah,“ prozradila konzultantka poskytovatele licence Lucy Heaven.
 
Pokud chceš zkusit své štěstí, do této pozoruhodné show se můžeš přihlásit tady.

Domů
Sdílet
Diskuse