Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je sponzorovaný obsah společnosti Mastercard.
13. září 2024 v 8:00
Čas čtení 0:57
Sponzorovaný obsah

Dny Marianne dnes končí. Tohle je 14 podzimních trendů, které ještě seženeš se slevou

Dny Marianne dnes končí. Tohle je 14 podzimních trendů, které ještě seženeš se slevou
Zdroj: Unsplash / Thought Catalog
MÓDA NAKUPOVÁNÍ A SLEVY
Uložit Uložené

S kartou Mastercard získáš ještě vyšší slevy, dárek nebo další výhody.

Počasí nám začíná naznačovat, že se blíží podzim. Na to, jak jsi se na jaře těšil*a, až natáhneš plavky, už si nejspíš ani nevzpomeneš a nemůžeš se dočkat momentu, kdy se zachumláš do svetru a půjdeš si pro první pumkin spice.

Máme to stejně. Proto jsme připravili seznam nezbytností, které budeš potřebovat, aby sis užil*a to pravé podzimní útulno. V galerii najdeš výběr oblečení, bot, dekorací, kosmetiky a dalších věcí, které ti nesmí chybět ve sbírce. A co je nejlepší, všechny zahrnuté položky seženeš levněji, protože obchody, které je nabízí, jsou součástí slevové akce Dny Marianne. Pokud tuhle nákupní akci neznáš, brzy si ji oblíbíš. Od 13. do 16. září totiž můžeš ve více než 3 000 obchodech nakoupit s až 60% slevou. Navíc, pokud máš platební kartu Mastercard, dostaneš k nákupu ve vybraných obchodech ještě vyšší slevy, dárek nebo další výhody. A super je, že to platí v kamenných prodejnách i na e-shopech, takže jestli nemusíš davy v nákupních centrech, klidně si nákupy vyřídíš doma v pohodlíčku.

💸 Jak získáš ještě větší slevy?

  • 1. Stáhneš si v App Store nebo Google Play aplikaci Dny Marianne a za 110 Kč získáš kupony do mobilu.
  • 2. Zaplatíš kartou Mastercard a ve vybraných obchodech získáš ještě vyšší slevy, dárek k nákupu a další extra výhody.

Obchody, které nabízí slevy, najdeš tady. Teď už se ale pojď v galerii podívat na náš výběr, který ti navodí ten pravý podzimní vibe.

K podzimu patří dýně ve všech podobách. | OBCHOD: Bonami | SLEVA: 20 % na celý nákup online + 3 % s kartou Mastercard.Pokud jsi váhal*a s nákupem povlečení Lejaan kvůli vyšší ceně, teď máš jedinečnou šanci. | OBCHOD: Lejaan | SLEVA: 20 % na celý sortiment.Boty značky UGG v modré barvě určitě ještě nemáš. OBCHOD: Zalando | SLEVA: 25 % při nákupu nad 1 499 Kč, 20 % při nákupu nad 999 Kč.Nezapomeň si do kabelky přibalit balzám na rty. | OBCHOD: Sephora | SLEVA: 25 % na produkty Sephora Collection, 20 % na ostatní sortiment a další akce + 3 % s kartou Mastercard.
Zobrazit galerii
(14)

--> Získej slevy s Mastercard <--

Dny Marianne, Mastercard
Zdroj: Mastercard
Domů
Sdílet
Diskuse