Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
dnes 20. září 2024 v 16:38
Čas čtení 0:33
Vincenc Novák

Lego a Formule 1 oznámily spolupráci. Podívej se, kdy se můžeš těšit na unikátní stavebnice

Lego a Formule 1 oznámily spolupráci. Podívej se, kdy se můžeš těšit na unikátní stavebnice
Zdroj: TASR/AP
ZAHRANIČÍ FORMULE 1 LEGO
Uložit Uložené

Formule 1 a společnost The Lego Group, která je výrobcem nejprodávanější stavebnice na světě, zahájí v roce 2025 spolupráci. V obchodech se tak dočkáme nových produktů inspirovaných závodními stroji.

Nová kolekce by měla zahrnovat jak modely určené pro nejmenší děti, tak i ty pro dospělé. Součástí projektu budou také různé akce, jako jsou fan zóny v místech závodů či konkrétní aktivity. 

Doporučeno
Driftování a rychlení z nuly na 200 za pět sekund. Pražskými ulicemi se proháněla formule 1 Driftování a rychlení z nuly na 200 za pět sekund. Pražskými ulicemi se proháněla formule 1 18. srpna 2024 v 9:51

V posledních letech zaznamenaly závody F1 celosvětový nárůst popularity především mezi mladou generací. Údaje ukazují, že v EU a USA nyní aktivně sledují tento sport více než čtyři miliony dětí ve věku 8 až 12 let. Navíc, až 54 procent sledujících F1 na TikToku a 40 procent na Instagramu nyní tvoří lidé mladší 25 let. 

„Kostka LEGO zažehla jiskru kreativity a stavitelské vášně v milionech dětí i dospělých po celém světě. Díky tomuto partnerství si fanoušci budou moci znovu vytvořit a představit svět Formule 1, kostku po kostce, a prostřednictvím hry proniknout hlouběji do složitostí mechaniky a technologie tohoto sportu,“ uvedla obchodní ředitelka Formule 1 Emily Prazer. 

Domů
Sdílet
Diskuse