Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Tento článek je sponzorovaný obsah společnosti Milka.
dnes 21. října 2024 v 10:30
Čas čtení 1:04
Sponzorovaný obsah

Máš už dost podzimního počasí? Milka vyhlásila soutěž, ve které můžeš každý den vyhrát dovolenou nebo 5 000 Kč

Máš už dost podzimního počasí? Milka vyhlásila soutěž, ve které můžeš každý den vyhrát dovolenou nebo 5 000 Kč
Zdroj: Unsplash / Hongbin
GASTRO DOVOLENÁ SOUTĚŽ
Uložit Uložené

Vyměň sychravé počasí za exotiku.

Češi milují cestovat. Chceme si prodloužit léto, proto zájem o cestování do zahraničí roste i během podzimních, zimních a jarních prázdnin, kdy jsou atraktivní především exotické dovolené.

Počasí venku jasně naznačuje, že se můžeme rozloučit s teplotami nad 20 °C. Co takhle užít si letošní zimní dovolenou na Mauriciu nebo Maledivách či v jiné exotické destinaci? Nejlepší na tom je, že tě tahle dovolená za 100 tisíc nemusí stát ani korunu. Navíc můžeš každý den vyhrát 5 000 korun.

Soutěž trvá do 3. listopadu. Losování hlavní ceny v podobě exotické dovolené proběhne nejpozději 6. listopadu. 5 000 korun můžeš vyhrát každý den až do konce soutěže. Veškeré informace najdeš tady.
dovolenka, exotika, more, mauricius
Zdroj: Unsplash / Xavier Coiffic

Takhle se zapojíš

Jediné, co musíš udělat, je najít si chvilku pro sebe a dopřát si sladkou odměnu v podobě čokolády Milka. Nezapomeň si odložit účtenku. Vychutnej si alespoň jeden výrobek Milka a ten blažený zvuk „MMMMMMMMMMMM“ nahraj do vstupního formuláře na webových stránkách. Můžeš tak učinit i přes počítač nebo telefon, záleží jen na tobě. Vyplň potřebné údaje, přilož ústa k mikrofonu a vydej to nejlepší a nejsladší „MMMMMM“, jaké dokážeš.

přihlas se do soutěže

Máme pro tebe několik tipů na produkty, které ti nahrávání opravdu usnadní.

  • Milka MMMAX

Dobré čokolády není nikdy dost. Největší čokoholici ocení nabitou tabulku čokolády Milka v 300gramovém provedení. Můžeš ochutnat příchutě, jako je Milka Strawberry Cheesecake, Milka Oreo nebo Milka Toffee Wholenut.

MilkaMilkaMilkaMilka
Zobrazit galerii
(7)
  • Milka Cookies Sensations Choco Inside

Dokážeš odolat měkké sušence plné čokoládového krému a kousků čokolády navrchu? K dokonalosti chybí už jen sklenice mléka nebo šálek dobré kávy. Přidej deku, pohádky v televizi a deštivé počasí. To zní jako dokonalý víkend.

Milka
Zdroj: Milka
Domů
Sdílet
Diskuse