Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. ledna 2015 12:10
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Better Call Saul a Poslední muž na Zemi se připomínají novými záběry

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Spin-off k Breaking Bad, Better Call Saul s Bobem Odenkirkem v hlavní roli a The Last Man on Earth se připomínají čerstvými a pořádnými záběry.

Když jsme The Last Man on Earth (Poslední člověk/muž na Zemi) a Better Call Saul zařadili mezi naše nejočekávanější seriály příštího roku, věděli jsme, co děláme. Pokud si nejste jisti, proč jsme to udělali, sledujte nové záběry z obou projektů. Zatímco The Last Man on Earth nabízí klasický TV spot, který ukazuje potenciál příběhu posledního žijícího člověka na Zemi (nebo že by poslední nebyl?), Better Call Saul přináší první pořádný trailer, jen měsíc před premiérou. Sice Vincovi Gilliganovi po neuvěřitelném Breaking Bad věřím, avšak Better Call Saul mě zatím ještě stoprocentně nepřesvědčil. První ohlasy ale hovoří o lepším výsledku, než jaký očekávali všichni pesimisté. Inu, bude zajímavé, jak se oba seriály uchytí. Saul má o zájem a fanoušky postaráno, tak budeme doufat, že se diváky podaří přilákat i poslednímu žijícímu člověku, Willovi Forteovi.

PS: Pokud čekáte v první sérii Better Call Saul na Jesseho či Waltera, budete zklamáni. Objeví se sice mnoho známých, avšak ústřední dvojici Breaking Bad zatím nečekejte.

Domů
Sdílet
Diskuse