Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. března 2015 19:42
Čas čtení 0:00
Martin Mičuda

Jeremy Clarkson suspendován za napadení producenta, nedělní Top Gear je zrušen!

TECH
Uložit Uložené

Známý protagonista čelí dalšímu problému.

Nejnovější Top Gear je v plném proudu, po minulé neděli už za sebou máme 7. část 22. série. Ani letos tomu není jinak a tradičně jsme tak svědky mimořádně atraktivního programu s automobilovou tématikou a proslulého humoru. V uplynulých hodinách však svět začíná zaplavovat horká novinka o tom, že se BBC rozhodlo pozastavit, respektive zbavit funkce lídra svaté moderátorské trojky a vlastně celého programu, Jeremyho Clarksona, až do ukončení vyšetřování. Oficiální zpráva se dostala na povrch teprve nedávno, přičemž dosud není jasné, co přesně se stalo.

"No one else has been suspended. Top Gear will not be broadcast this Sunday,"

Údajně jde o poměrně vážnou situaci, za níž stoji konflikt 54letého moderátora s jedním z hlavních lidí ze štábu. Skandál měl vést k napadení producenta známým moderátorem, což kromě výše uvedených závěrů přináší i zrušení vysílání následující části. Připomenu, že v souvislosti s hlavním protagonistou Top Gear to není zdaleka poprvé, co je v podobné situaci. Jeho humor a vystupování rozděluje nejen diváky na dva tábory, bez něj si ale Top Gear neumějí představit pravděpodobně kromě samotných tvůrců ani jeho kritici. Mamutí televize však už loni po opětovných stížnostech a žalobách na jeho osobu prohlásila, že pokud bude i nadále čelit tolika skandálům, nebude mít nejmenší problém ho opravdu vyhodit. Co přesně se stalo, se dozvíme pravděpodobně již v následujících hodinách, v každém případě není žádným tajemstvím, že Clarkson má s BBC podepsanou smlouvu minimálně do roku 2018.

update 23:45

I když jsem za spojením "napadl producenta" nemyslel hned vysloveně fyzický útok, nejnověji se ale ukazuje, že dojít mělo i k fyzickému napadnutí. Pokud se odvoláme na známý portál thesupercarkids.com, je zřejmé, že Jeremy měl údajně vzpomínaného producenta praštit v průběhu blíže nespecifikovaného konfliktu, který se odehrál už minulý týden, pravděpodobně v průběhu natáčení 7. dílu, avšak až nyní vyšel incident na povrch. Natáčení 8., ale dokonce i dalších částí (samozřejmě se bavíme o studiových scénách, samotné "dotáčky" natočené už jsou) je odloženo na neurčito, z toho důvodu je nejbližší nedělní vysílání zrušené. Stále však nevíme, co si můžeme pod suspendací hlavního aktéra představovat a jaká je tedy jeho budoucnost ve spojitosti s BBC a mimořádně úspěšným programem Top Gear. Co už však víme, je skutečnost, že bleskově na dané okolnosti reagovala petice na stránce Change.org s trefným hashtagem #BringBackClarkson (tedy BBC), jejíž cílem je dát najevo nesouhlas  vůči krokům televize BBC a zároveň projevit snahu o jeho opětovný návrat. K závěrů dnešního dne (10. 3.), tedy jen po pár hodinách, se pod petici podepsalo už neuvěřitelných 90 tisíc fanoušků a příznivců Jeremyho Clarksona! Zapojíš se i ty?

 

Jeremy Clarkson suspendován za napadení producenta, nedělní Top Gear je zrušen!
Domů
Sdílet
Diskuse