Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. září 2016 10:34
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Selena Gomez se stala prvním člověkem se 100 miliony fanoušky na Instagramu. Neuškodila jí ani měsíční neaktivita

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Selena oslavuje další rekord.

Zpěvačka Selena Gomez si neprochází zrovna nejlepším životním obdobím. Jen před nedávnem se vydala na své celosvětové turné Revival, které již stihla i přerušit kvůli depresi způsobené onemocněním lupus a i když její fanoušci doufají, že Selena se dá brzy dohromady a v turné bude pokračovat, zdá se, že zpěvaččiny sociální sítě fungují i ​​bez aktivity. Poslední příspěvek na Instagram sice americká hvězda přidala před zhruba měsícem, ale ani to nezastavilo obětavé fanoušky, aby se spojili a v rámci velké výzvy zpěvačku dostali přes magickou hranici 100 milionů followerů na Instagramu.
 
Už před pár měsíci jsme o Seleně a jejích instagramových rekordech (i když díky Justinovi) psali, jenže tento je ještě o to důležitější, že zpěvačka pokořila všechny konkurenty mezi celebritami a 100milionovou hranici překonala jako vůbec první osoba na světě. Mnozí z nás jen sní byť jen o jedné desetině sledování, kterými se Selena může pochlubit a pak nám ještě i šplouchne do obličeje, že vůbec nepotřebuje nic přidávat a fanoušci se jí i nadále ve velkém hrnou.

@revivaltour

Fotka zveřejněná uživatelem Selena Gomez (@selenagomez),


Domů
Sdílet
Diskuse